Michał Samosiej Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Witam. Mam do kupienia dosyc tanio Honde Rebel, ale jest pewna sprawa. Otóż przy gazowaniu lekko dymi z rur i w dodatku tak jakby ciekło przez rury. Co to może oznaczać, bać się, czy brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Jaki kolor tego dymu? Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Samosiej Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Białawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 (edytowane) Płyn chłodniczy lub wilgoć w wydechu po zimie. To było pierwsze odpalenie po zimie ? Czy motocykl już "jeździł" ? Edytowane 18 Marca 2012 przez murgal Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Samosiej Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 (edytowane) Pare razy 'jezdzil' i byl odpalany z tego co slyszalem od sprzedawcy. Mam nadzieje, ze to nic powazniejszego, bo chcialbym ta maszyne kupic :) chciałem jeszcze dodać, że gość po wymianie oleju przejechał jakieś 4 tysiace km i nic nie dolewał. To istotne? Edytowane 18 Marca 2012 przez Michał Samosiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Ale zaraz zaraz... Honda rebel przecież jest chłodzona powietrzem o ile dobrze pamiętam :biggrin: ? Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Samosiej Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Z tego co mi wiadomo, to tak :P pominąłem wzrokiem 'płyn chłodniczy' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Spala troche oleju i na zimno to widac.Normalne dla starego motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi