volumax Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) Gratki Lorak :) musze zrobić swojej zdjątka nie prezentuje się tak okazale jak twoja ale jest w 100% w oryginale od 12 lat zbieram się do renowacji i jakoś zebrac się nie mogę. Ostania rundka tym zacnym sprzętem dostarczyła mi nie lada wrażeń - po krótkiej przejażdżce 100 na budziku podjechałem pod garaż i poderwałem ją do góry celem postawienia na stopkach - kiera oderwałała się od konstrukcji wisiała tylko na kablach (puścił gwint na trzpieniu rozwierającym) Była kupa śmiechu. Dobrze że nie wydarzyło się to w trakcie przejażdżki bo była by kupa ale ze mnie Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez volumax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 lorak - pisz tutorial, chętnie poczytamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak27 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Odkopie, motocykl na sprzedaz, zarejestrowany, ubezpieczony, plus drugi w czesciach gratis :-) zainteresowany?? Pisz na PW :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak356 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Congrats, dobrze wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi