rafizacisze Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Prawda jest taka że to nie chodzi o te 500-1000 zł tylko o schody które trzeba pokonać w trakcie rejestracji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Motocykl niesamowity :D Przepraszam że się doczepię, zwykle tego nie robię (po prostu to słowo tak na mnie źle działa) :P ale błagam, popraw nazwę tematu. Oryginalny. Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Co do rejestracji wystarczy przeczytac ze zrozumieniem, jest wszystko krok po proku, co do WFM nie bedę sie slinił za bardzo, nie podoba mi sie malowanie, z tego co widze to tzw. baza i klar, czyli dobre do malowania aut po stłuczce a nie zabytkowych motocykli, te szparunki malowane...no nie wiem, mnie to wyglada na ploter, obszycie kanapy kolorystycznie nie bardzo, reszta super, WSK HD40, wczesna WSK, tabliczka, nie widze jaka to farba, wyglada na bez klaru, fajna i ciekawsza bo to bodajrze 2 rok produkcji, juz bez okrągłej puszki ale jeszcze głowica scięta, Hius ma taka samą, tylko On swoja przekombinował, jak zwykle:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi