Radek Dasiewicz Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 witam mam kawasaki z750 2005r i mam spory problem z prawym deklem (od sprzęgla) a własciwie to z łożyskami w nim zamieszczonymi, czy ktoś z was już wymieniał te łożyska, gdyz kupilem dekiel i oba łozyska są w nim uszkodzone ( chyba ktoś próbował je wyjąć i uszkodził ) to jedno można wybić ale tego drugiego nie da sie, jedyny sposób to wydaje mi się ze przewiercic delikatnie i moze po trochu jakos sie uda, czy mial ktoś z was ten problem ?? i czo moze wie ktoś jak to zrobić najlepiej, prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Wrzuć jakieś zdjęcia jak możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Dasiewicz Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/14/dsc0008uilq.jpg/prosze zdjęcie, jedno łożysko wybiłem a te drugie co jest w środku dekla troche rozbebrałem, ale nie mam pojęcia jak je wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 zaznacz strzałką o które łożysko chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Dasiewicz Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/715/dsc0008cy.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 a jak byś wziął śrubkę zamkową; oszlifował ją i wygiął to może by poszło ? albo po prostu przyspawać do łożyska kawałek żelastwa i ściągnąć , ziomek na innym forum przyspawał pręt gwintowy i przy pomocy kawałka metalu i nakrętki stworzył coś na wzór ściągacza :flesje: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 dobrze kolega powyzej mowi ja kiedys delikatnie tez podgrzalem i zeszlo bez wiekszych oporow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Dasiewicz Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 ok dzięki wielkie za podpowiedzi, jak wroce z pracy to bede próbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi