LupoRF Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 No to teraz trzeba pomyśleć czy lecimy do Czestochowy pomimo jej braku czy Olsztyn czy Bemowo... hmm w tej sytuacji Warszawa wydaje się być najbardziej pewna :huh: Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahafzr Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Normalne motocyklista z Warszawy to otwarcie w Warszawie!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Do tej pory cały czas bylem przekonany do Bemowa, ale w sumie oprócz przejażdżki po mieście co innego ciekawego ma być?Co do samej Częstochowy to może i dla samej trasy bym poleciał.Nie byłem nigdy na żadnym zlocie i w sumie nie wiem co wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 :) tego sie bojeże pojadę i nic oprócz hot dogów czy nowego kasku do kupienia nie będzie.Sam nie wiem - dajcie jakiś opis co było do tej pory na Bemowie.Bo dla Częstochowy to dla samej trasy i polatania wśród wielu moto bym sie wybrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 :) tego sie bojeże pojadę i nic oprócz hot dogów czy nowego kasku do kupienia nie będzie.Sam nie wiem - dajcie jakiś opis co było do tej pory na Bemowie.Bo dla Częstochowy to dla samej trasy i polatania wśród wielu moto bym sie wybrał.Po hot-doga wystoisz sie w kolejce, do toi toja również a w korku wskazówka temperatury w czerwonym polu :biggrin: czar stojącej parady. Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Ja lecę do Częstochowy ponieważ z tego co sie orientuje to jest 14/15 , wiec 14stego Częstochowa 15stego bemowo Jeżeli ktoś ma inne info podajcie mi je:) i kto byłby chętny na częstochowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koomi Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Panowie, a jaki problem jest jechać rano do Częstochowy w sobotę i wrócić na niedzielę na Bemowo? Zgodnie z programem to cały deal programowy (kiermasze, tergi, pokaz stuntu i customów no i koncert) jest w sobotę. A w niedzielę tylko msza (która mnie jakoś nie nęci). Chyba że się mylę i coś źle przeczytałem? Ja mam zamiar wyruszyć w sobotę rano i wrócić tego samego dnia przed wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Koomi ja właśnie tak robię i już jest paru chętnych ... poza tym w sobotę ma padać w niedziele* Koomi zerknij na temat Z Warszawy do Częstochowy to mój temat w którym wszystko opisałem http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/152894-z-warszawy-do-czestochowy-14042012/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Bo dla Częstochowy to dla samej trasy i polatania wśród wielu moto bym sie wybrał. Ale jakiej trasy. Gierkówki? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 A czy to ważne?? dla niektórych ważniejsi są ludzie niż trasa po jakiej się leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 No niby tak. Ale z drugiej strony można namówić tychże ludzi na jakieś zajebiaszcze winkle, czyż nie? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ależ oczywiście i dzisiaj taki wypadzik już był :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Uwierz, to nie były winkle :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ale jakiej trasy. Gierkówki? I to jeszcze jednopasmowki rozkopanej i zakorkowanej :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi