JACK. Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 agnieszka lepiej jak pomalujesz fele na jakiś oczo jebny kolor nie koniecznie zielony ( chociaż będzie ładnie ) jaskrawy niebieski też dobry . a neony to będzie tylko "szpan" w nocy . A nie napisałaś że cały skuter malujesz na czarno i może dlatego kolegą jest trudno sobie to zobrazować :biggrin: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka103513 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 właśnie pomysł jest o pomalowaniu felg na neonową zieleń .o neonach napomknęłam ;d calutki skuter już jest czarny ale idzie do malowania bo jest obrysowany (ja go nie porysowałam żeby nie było;p) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 na yt jest sporo takich "projektów" i wyglądają całkiem przyjemnie :) Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka103513 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 lepiej zrezygnuję z neonów bo mnie panowie zasztyletują ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 (edytowane) Yuby tu nie ma żadnej lękającej się madzi :D jest Agniesia :) a z neonów to lepiej zrezygnować i to nie ze względu na zasztyletowanie :D Edytowane 21 Marca 2012 przez JACK. Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 lepiej zrezygnuję z neonów bo mnie panowie zasztyletują ;d Ale czym Ty się przejmujesz. Zrób tak żeby Tobie się podobało a resztę miej w du..żym poważaniu. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka103513 Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 haha no tak, Madzia nie jestem :biggrin: ale sądzę że zielone felgi będą ładnij wyglądać niż neony i będą zgodne z prawem :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi