ksu87 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zastanawiam się jak jest dokładnie z częściami do niego, może coś wiecie + dane techniczne.I jak się ma do Aprili RX 125, któro lepsze?http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=26645349 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Pod względem osiągów jest dużo lepszy od aprili ale TM to wyczyn czyli drogie koszty utrzymania. Z tego doświadczenia wiem że jak TM jest dobrze zrobiony to chodzi zajebiscie ale jak coś sie zacznie sypać to juz leci wszytko po kolei a częsci do niego sa drogie. Z danych technicznych to moc około 40 KM i waga 90 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sami Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 Jezdzilem na tym konkretnym egzemplarzu, i bylem naprawde pod wrazeniem. Gdybym nie musial wydawac kupe kasy na studia to juz dzisiaj bym na nim po lesie szalal :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksu87 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 To napisz Sami coś jeszcze o nim, co wiesz.Jak tam ze spalaniem bo przypuszczam że nieźle chleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 19 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2004 Jak chcesz to moge Ci sprzedac za te kwote moja Honde. Info na priv :evil: Teraz wyjezdzam ,dlatego nie wystawiam ogloszenia w gieldzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sami Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 a wiec - o spalanie sie nie pytalem, ale po osiagach wnosze, ze strasznie pali, nie zdiwilbym sie gdyby podchodzilo pod 10literkow niestety. Pozatym wszystko ma zrobione (jesli mozna wirzyc na slowo temu kolesiowi, ale chyba mozna, zrobil na mnie pozytywne wrazenie :( ) Zanim ja sie przejechalem to brat tego co sprzedaje pokazal mi jak tym mozna jezdzic... Powerslide wygladal naprawde efektownie :evil: Ogolnie motorek pozytywny, dla kogos kto ma kase na eksploatacje a nie tylko na zakup :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 akurat spalanie to najmniejszy wydatek. ja nawet nie licze pieniędzy ktore wydaje na benzyne bo to nic w porównaniu do kasy na części eksploatacyjne. zwłaszcza że tak na prawde moja 125 wcale tak dużo nie pali. aż sam czasem jestem w szoku że przy tej mocy tak niewiele pali. uwierz mi że przy średnio ostrej jeździe można zmieścić się w 7-8 litrów na 100. oczywiście do tego dochodzi olej za 60zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 Ja bym się w to nie bawił :!: Nie wiadomo jak z częściami i ich cenami !!! Nawet jak są, te pewnie będzie trzeba na nie czekać z 3 tygodnie (nawet na najmniejszą pierdółke) :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 Nie wiadomo jak z częściami i ich cenami no to prawda ale mysle ze z biegiem czasu to się zmieni. tylko nie wiadomo kiedy :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sami Opublikowano 20 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2004 Ja tam nie wiem jak z czesciami, koles co to sprzedaje dorabia nietypowe czesci, nie tylko do Tm-a. A z tego co slyszalem od innych, to potrafi zrobic naprawde solidne czesci. Ale ja tam bym sie na to i tak nie pisal :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi