Deamon Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Posiadam od 2 lat Hondę CBR 600 RR z 2007r, ponieważ ciężko znaleźć manuala chciałem zapytać czym powinienem się zainteresować jeśli chodzi o eksploatację motocykla. Aktualnie ma przejechane 11 tyś. z czego ponad 7 tyś zrobiłem ja i jak do tej pory wymieniłem mu tylko olej, teraz przed sezonem wymienię jeszcze płyn hamulcowy. Naturalnie opony/hamulce/płyn chłodniczy wg zużycia, na co jeszcze zwrócić uwagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 jeszcze świece zapłonowe co 12 tyś wymieniaj, poza olejami i wszelkimi płynami. Nie pałuj silnika na zimno, a tak to lać paliwo i jeżdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahor Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) Posiadam od 2 lat Hondę CBR 600 RR z 2007r, ponieważ ciężko znaleźć manuala ....Żartujesz sobie, tak??Pierwszy link z brzegu:https://www.google.c...iw=1280&bih=909 Edytowane 10 Marca 2012 przez mahor 654 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi