lukimaster Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Bez urazy - po prostu te wydechy Suzuki mnie odrzucają. http://www.mivv.it/risorse/7/730/972/S037L7_a.jpg I po kłopocie.Tak bynajmniej jak rozwiązałem koszmarny wydech w FZ8 :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 No wydech to chyba najmniejszy problem...Co innego stylistyka czy jazda we 2 bo w 750 to juz chyba bedzie gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 (edytowane) Tak przy okazji bo widze, że tu Koledzy znacie cechy charakterystyczne GSRa może rzućie proszę doświadczonym okiem na tą aukcje bo jestem moto bardzo zainteresowany, wrecz najarany :)http://moto.allegro....2214309817.htmlWarto to sie pchać w tą maszynę ? frapuje mnie też co się dzieje z kolektorami w gSR z czego one są bo w maszynach z małym przebiegiem czesto wygladaja jak w aucie 10 letnim, kupa rdzy i dziadostwo straszne.Czy kolektory w tym egzemplarzu były czyszczone pdrobnym papierem sciernym, a potem czyms polerowane trochę ? Edytowane 24 Marca 2012 przez kumpel kalamitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agoonzo Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 (edytowane) Tak przy okazji bo widze, że tu Koledzy znacie cechy charakterystyczne GSRa może rzućie proszę doświadczonym okiem na tą aukcje bo jestem moto bardzo zainteresowany, wrecz najarany :)http://moto.allegro....2214309817.htmlWarto to sie pchać w tą maszynę ? frapuje mnie też co się dzieje z kolektorami w gSR z czego one są bo w maszynach z małym przebiegiem czesto wygladaja jak w aucie 10 letnim, kupa rdzy i dziadostwo straszne.Czy kolektory w tym egzemplarzu były czyszczone pdrobnym papierem sciernym, a potem czyms polerowane trochę ? w moim gsr przy 15tys. kolektory mam jak nowe,bardziej błyszczące niż na tych zdjęciach w ogłoszeniu, w kilku miejscach miałem nalot , ale wystarczyło mleczko do polerowania lakieru z lidla i ściereczka i bez problemu się doczyszcza . lusterka nieoryginalne , opony z tyłu bridgestone a z przodu michelin-pewnie założone były używki - jak się wymienia na nowe to raczej na takie same, ciężarki kierownicy chyba też nieoryginalne Edytowane 27 Marca 2012 przez agoonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel kalamitki Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Dzięki Panie kolego, ale się spóźniłem. Motor sprzedany :(rozgladam się z nastepnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi