obelix Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witam i zapraszam na zlot motocyklistów pod hasłem Augustowskie MotoNoce, które w tym roku odbędą się w dniach 15-17 czerwca w Augustowie. Bliższych informacji można zasięgnąć bezpośrednio na stronie organizatora: http://www.augustowskiemotonoce.pl/cms/ Jak zwykle mnóstwo atrakcji, piękne lasy i jeziora. Cytuj Honda PC800, Honda NTV 650, Suzuki GS500E, Junak 121, Router A500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Byłam w zeszłym roku na tej imprezie/zlocie :) super się wybawilismy z ekipa przy muzyce takich zespołów jak: CREE (Sebastian RIEDEL), BLUE MACHINE, JABBERWOCKY, AGE z Litwy! atmosfera była gorąca mimo, iz pogoda troszke nie dopisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Impreza open czy zapisy ? Pole namiotowe i przybycie na wariata ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 masz do wybory nocleg w hotelach, na polu namiotowym NECKO lub mozna wynając pokoje w miescienajlepiej wybrac pole namiotowe bo jest na terenie imprezy :)aby wejsc na zabawe/koncerty itd musisz wykupić wejsciówe cos w tym stylu jak w Gizycku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Dzięki Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obelix Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 W ubiegłym roku, niestety pogoda spłatała figla. Ale i tak można było się zabawić. Mam nadzieję, że w tym roku aura będzie dla nas sprzyjająca. Cytuj Honda PC800, Honda NTV 650, Suzuki GS500E, Junak 121, Router A500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 obelix nam pogoda nie przeszkadzała super się w deszczu tańczyło/słuchało i browarek piło na koncertach pod sceną:) palenie gumu i tak było najlepsze w wykonaniu chłopaków na trawie a pozniej przed bramą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obelix Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 W zasadzie masz rację KarolaS. Dobrze bawić się można i w taką pogodę. Niemniej przez nią, było mniej chętnych do zabawy niż rok wcześniej. A jak słyszałem, sporo bikerów zrezygnowało z przyjazdu ze względu na aurę. Miejmy tylko nadzieję, że w tym sezonie będzie lepiej. A więc do spotkania :cool: Cytuj Honda PC800, Honda NTV 650, Suzuki GS500E, Junak 121, Router A500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 już postanowione, ze w tym roku też się wybieram :) tak więc do zobaczonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 (edytowane) Zespół Jabberwocky mi zaimponował. Zakupiłem płytę ;) .. jeżeli miałbym pojechać to tylko dla nich. Edytowane 12 Maja 2012 przez niwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 jadziem jadziem :D w tamtym roku lało wiec w tym pogoda MUSI dopisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 też tak mysle, ze pogoda w tym roku dopisze :) niwy w tym roku będzie grał ktoś inny...znajdz cos dla siebie i przyjedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obelix Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Przybywajcie drodzy bikerzy. To już w piątek. Tylko kilka godzin dzieli Was od podjęcia "życiowej" decyzji :cool: . Pozdrawiam i do zobaczenia na AMN 2012. Cytuj Honda PC800, Honda NTV 650, Suzuki GS500E, Junak 121, Router A500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 meldować się kto był? ja juz wiem że AMN beda stałym punktem moich zlotowych poczynań ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 no to sie melduje :)byłam zobaczyłam i wróciłam impreza była super! pogoda dopisała w tym roku. szczegolna była strefa kibica (siedzielismy na pierwszej ławce i na trawie) a pozniej koncerty, tance, browarek itd tez juz myslimy o kolejnych AMN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi