spidergarage Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 (edytowane) Przednie koło jest seryjne 18" z oponą enduro.Zbiornik wyspawałem, nie obyło się bez poprawek ale i tak jestem zadowolony, wyszedł ok 10l. Dorobiłem też przednie mocowanie siodła i tylnego amortyzatorka, niestety sprężyna jest za twarda, muszę zmienic. Edytowane 16 Marca 2012 przez spidergarage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Czy tylny błotnik to przedni błotnik Junaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Blisko, to rozciągnięty przedni od shl m11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Sprawdziles dlaczego "przestal odpalac "? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 No tak, walnięty był moduł zapłonowy, kupiłem drugi i chodzi ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Sezon się zaczął więc prace idą powoli ale idą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Coś mi się wydaje że projekt będzie nawet w moim guście. :biggrin: Ta przednia lampa świetna ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Cudne! kurczę... a ja na swoją CB750Four muszę jeszcze ze dwa tygodnie poczekać... ech :( Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.pawelek Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 będzie malowany, czy zostaje tak? Masz jakiś patent na zabezpieczenie takich powierzchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 oh my goodness :ohmy: cuudo :happy: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 nie, nie będzie malowany, trzeba będzie woskowac co jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidergarage Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) No wiec motocykl jeździ, załapał się na program Ostrego motoślad.http://oczamiostrego.pl/motoslad-odc-24-suzuki-gsr-750-akademia-driftu-i-bobbery/ Edytowane 27 Lipca 2013 przez spidergarage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi