K@mil Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Witam , potrzebuje szybkiej odpowiedzi. Otóż brakuje w moim Kdx zaworów. nie mogę kupić od KDX. Więc pomyślałem ze Z kx powinny się nadawać. okazało się ze taki sam cylinder ma Kx 125 z 91r. Teraz moje pytanie : czy zawory bedą się nadawały z KX do KDX , czy sam cylinder będzie się nadawał. Mam tutaj foto i linki. Według mnie to wszystko ok, tylko w KX zawór 12005A jest po lewej stronie obrazka ,a w KDX z prawej ( czy to w czymś przeszkadza ??????czy jakby je zamienić stronami ???????) Drugie pytanie, a raczej spostrzeżenie, że w Kx ta uszczelka czy coś pod cylindrem ma nr 11060 a w KDX 11009B???????? PRoszę o pomoc!!!! tutaj jeszcZe strony do kDX : http://images.cmsnl.com/img/partslists/cylinder-headcylinder_bigkae0372e1110_03c0.gifdo KX: http://www.cmsnl.com/kawasaki-1991-h2-kx125_model11913/partslist/E1110A.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 generalnie jeśli numer katalogowy jest inny tojest różnica więc wolał bym nie ryzykowac- to nie są tanie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Wygląda jakby były zamienione miejscami na rysunkach, bo numeru te same tylko ten z lewej jest po prawej i na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 no ja własnie też..... ale to juz przeszłość. temat uważam za zamknięty, ponieważ te nadzwyczaj niedostępne zaworki, typowe do kdx'a udało mi się zastać dzisiaj w serwisie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi