Glootik Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 i jeszcze tylko zielone diodki do tego... ;) Cytuj ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek dzbanek Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Mam specjalną białą parę conversów do zdjęć. A co? Jak fason to fason. Na codzień jeżdżę i chodzę w różnych innych różnokolorowych jak te na fotce choćby;) ---I am here: http://tapatalk.com/map.php?vbmswp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Nie lepiej założyć mokasyny? Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glootik Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Mam specjalną białą parę conversów do zdjęć. A co? Jak fason to fason. Na codzień jeżdżę i chodzę w różnych innych różnokolorowych jak te na fotce choćby;)ino nam tu całej garderoby nie pokazuj :rolleyes: Cytuj ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek dzbanek Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Sorry, że tak się uaktywniłem z fotkami, ale poprawili moją aplikację do przeglądania forów i mogę ładować zdjęcia prosto z telefonu. Ale widok moich specjalnych kalesonów Wam oszczędzę. J. ---I am here: http://tapatalk.com/map.php?oxd5vj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi