mirek5013 Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Węgrzyn w radiu pana Rydzyka. To wyjaśnia wszystko i trza nam Panowie jechać do Częstochowy pomodlić się za obu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 No to dobrze zapytam się kolegów jak tam na Msze dojechać bo Paulini piszą na stronie co innego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Tak patrzac na to z boku to sa niezle jaja.Czlowiekowi sie wydawalo, ze jedzie na msze i rozpoczecie sezonu, a tu sie okazuje, ze bral udzial w religijno-patriotyczno-radio maryjnej imprezie.:)Juz w zeszlym roku byl ogolny wkurw po kazaniu i teoriach mgielno-terrorystycznych, ale jak widac niektorych to nic nie nauczylo wiec postanowili dolozyc do palnika.Ja nie wiem skad sie biora tacy ludzie jak ow Wegrzyn przekonani o tym, ze ludzie sciagajacy z calej Polski do Czw maja ochote byc powiazani z jakolwiek idea/ polityka/ mgla / samolotami i innymi cudami wiankami. Ja nie mam nic przeciwko mszy, blogloslawienstwu itd - jestem za, ale na tym duchwy wymiar sie konczy. Reszta to pokazanie calej polsce ilu nas jest, i ze nie zawsze tylko babcie z pasow przeganiamy i jezdzimy na gumie przed szkolami.:) Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medor Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 http://www.fronda.pl/news/czytaj/tytul/motocyklisci-pielgrzymi_ze_zlotu_jasnogorskiego_poczuli_sie_niechciani_w_czestochowie_19976/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Na fronda.pl, nie wiem czy czytaliście Pan Węgrzyn jest święcie przekonany że zbojkotujemy Częstochowę i pojedziemy na ten Olsztyn, kuknijcie na komentarze hehehehe ".... bojkot 35 tys motocyklistów..." kurna to jakaś kpina. Pojade na Jasną Góre choćbym miał siedzieć na straganie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salwaman Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Proste. Rozpoczecie zawsze bylo zwiazane z czestchowa.Gierki polityczno-religijne mam w glebokim powazaniu.brak słow, choc nawet szkoda komentowac.tez jade czestochowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 i tyle temacie... Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Mnie się tylko śmiać chce z tego oburzenia z powodu koncertu rockowego. Pod jasną górą praktycznie przy parku działa jedna z większych dyskotek gdzie nawet w poście są imprezy. Ale tam nie chodzą goście w skórach tylko kulturalne towarzystwo w białych adidaskach z gumami do żucia i cnotliwe panny :) Generalnie ja jestem za częstochową i coby się nie działo przy okazji święcenia to cała "uroczystość" zależy od uczestników a nie imprez ościennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 nie dyskutuje się z debilami bo cię najpierw sprowadzą do swojego poziomu a potem za...bią doświadczeniem, więc jeśli miły jest dla Ciebie honor, Bóg i Ojczyzna jedz na Gietrzwałd a reszta do Częstochowy... tam będę z Wami koledzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salwaman Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 więc jeśli miły jest dla Ciebie honor, Bóg i Ojczyzna jedz na Gietrzwałd Dla mnie jest miły a jade do Czewy. :dry:Nie ma co wprowadzac takiego podziału.W Czewie bedzie lekki nie smak. Jak wyjdzie, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deem Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Lekki niesmak ,to będzie prawdopodobnie w Gietrzwałdzie. Choć ja z zasady nikomu żle nie życzę. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Lekki niesmak ,to będzie prawdopodobnie w Gietrzwałdzie. Choć ja z zasady nikomu żle nie życzę. :flesje: WHY ? :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deem Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Mam na myśli tylko frekwencję . :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek5013 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 WHY ? :huh: Oooo..., kolega Barył z wrażenia zapomniał nawet języka polskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Mam na myśli tylko frekwencję . :icon_mrgreen: aa ale jak robią Msze Św. to chyba frekwencja nie ma znaczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi