Badger Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 wszystko jest na stronie Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygnet Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 istnieja słuchy szemrane że kolejne za miesiąc ma być.Przeca była płachta przy wejsciu wywieszona że kolejny w kwietniu bodajże 21-22 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ja nie wiem, pojechałem w korku nie stałem, mam przecież motocykl, do kasy nie stałem, mam urok osobisty.Połaziłem, spotkałem znajomych i odjechałem. Jeszcze dodaj, że "zaparkowałem przed wejściem" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajabuza_ Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Witam.Czy na tym mototargu kupi szybę do zzr 1100 chodzi mi o szybe double bubble turystyczną .Widział ktoś stoisko z szybami różnej maści,typu i kalibru i koloru i co tam jeszcze.Tą szybę co widać na zdjęciu kupiłem na elledrogo i jest za niska i gówno warta.powyżej 160 gnie sie w dół i mało łba nie urwie wiatrzysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam.Czy na tym mototargu kupi szybę do zzr 1100 chodzi mi o szybe double bubble turystyczną .Widział ktoś stoisko z szybami różnej maści,typu i kalibru i koloru i co tam jeszcze.Tą szybę co widać na zdjęciu kupiłem na elledrogo i jest za niska i gówno warta.powyżej 160 gnie sie w dół i mało łba nie urwie wiatrzysko Było jak dobrze pamiętam stoisko z szybami, do wyboru było kilka wariantów kolorystycznych, kumpel do gsxf miał z 5 do wyboru, powinieneś coś znaleść dla siebie :wink: Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi