miro_N Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 jak sądzicie, czy to dobra propozycja (nie chodzi styl, oczywiście ;) ) dla początkującego 16-latka? Może ktoś ma takie moto? A może inna propozycja, tylko pod warunkiem, że to motorower. Cholera, za moich czasów :roll: nie było takich dylematów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Za tą kasę ma się wybór. Tylko ze w tym wypadku dostaje sie prawie nowy, czterosuwowy motorower. Bartosz miał takiego to może wypowie się więcej. Aha z wyglądu bardzo przyjemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 14 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 No pewnie, tylko nie powiedziałem, że chodzi mi o używkę. Wiem ile nówka stoi i za tą kasę, to pokusiłbym się o "odmłodzenie" mojej babci. Tego by brakowało, żeby smyk jeździł droższą maszyną od starego ;) Widziałem oferty w granicach 3 tys. i to jest kwota, o jakiej moge w tym przypadku myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Hehe, to jest mówiąc szczerze dziadostwo. Nie ma mocy, kiepskie wykonanie a styl- ja np. nie chciał bym żeby mnie ktoś zobaczył na chopperze :mrgreen: , ale jak chłopak lubi ten styl to czemu nie, szczególnie że za 3 tysiączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mur.doc Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Dla mnie to chłam straszny - wygląda jak chopper, ale zamiast basowego łomotu z jego rury wydobywa się pierd przypominający kosiarkę ;) Znajomy znajomego kiedyś takim jeździł, klął na niego strasznie - zbiera się gorzej od skutera, tragiczna jakośc wykonania itd. itp. Kup sobie raczej zwykły skuter i zbieraj kasę. Albo zrób A1 i kup sobie coś w tej klasie (tu też są tanie choppery, np daelim vt125 czy jak mu tam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 15 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 Dobra, dzięki za opinie, ale miałem na myśli konkretniejsze uwagi eksploatacyjne. PS. Naprawdę, to taki wstyd jeździć na chopperku?a styl- ja np. nie chciał bym żeby mnie ktoś zobaczył na chopperze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mur.doc Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 jeżdżenie na chopperze to rzecz gustu, ale dla mnie choppery zaczynają się od 1200ccm... Knight to skuter ustylizowany na choppera... porażka :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 Tylko ze w tym wypadku dostaje sie prawie nowy No pewnie, tylko nie powiedziałem, że chodzi mi o używkę Ok, jak dla mnie w przypadku motorowerów 2-4 letni sprzęt to prawie nowy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi