brothers h-d club Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 (edytowane) Wybór w lutym przez europejskie kluby H-D. Rywalizują..............przepraszam za niejasność dwa kluby H-D Polskie.Jest to uznanie dla Naszego środowiska H-D którego jesteście częścią!Jak będą decyzje dam halllo! Nie pisać, nie pytać bo admin wywali do działu pikników i grili. połowa lutego Edytowane 4 Lutego 2012 przez hebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brothers h-d club Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Już sprawy zostały roztrzygnięte! Decyzją federacji organizatorem w 2013 będzie Harley-Davidson Club Poland. Co do lokalizacji nie wiem gdzie zrobią. W prospekcie proponowali: Warszawę ( wyścigi), Wrocław i Gdynię (babie doły). Gratuluję zwycięzcom i cieszę się, że impreza na skale euroejską odbędzie się w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Fajnie byłoby mieć wtedy Harleya... zobaczymy. Pojadę choćby samochodem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Fajnie byłoby mieć wtedy Harleya... zobaczymy. Pojadę choćby samochodem .i dlatego nie lubię słuchać posiadaczy japończyków, masakra albo sie kocha swoją maszynę albo wstydzi. To jak niektórzy z żoną mają w domu i nie powiedzą żeby dbała o siebie, ale jak impreza to wolą iść sami. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Nie zrozumiałeś mnie, ale już mi się odechciało wypowiadać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 (edytowane) Nie zrozumiałeś mnie, ale już mi się odechciało wypowiadać dalej.Zrozumiałem tylko w us na zlotach to nawet na kosiarkach do trawy śmigają i nikt się nie przejmujehttp://www.youtube.com/watch?v=zlegG4pM9Vo&feature=related.My z żona lubimy amerykany i śmigamy na różne zloty oplem zobaczyć i jakoś się tym nie martwię. A ty się żalisz na forum że szkoda że nie mam HD, bez sensu, a podobno moto to coś więcej niż puszka. Z drugiej strony się już przyzwyczaiłem, bo znajomi śmigają na japoniach i te teksty już mi się objadły.ps. zresztą po co ja się produkuje, jaki wiek taka gadka. :banghead: Edytowane 11 Lutego 2012 przez łysy31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brothers h-d club Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 fajny filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łysy31 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 fajny filmikMam nadzieje z żoną że kiedyś się tam wybierzemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi