Bonusik Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 No motocykl sportowy po pierwsze służy do ZA***LANIA, po 2gie do wyrywania "dup".AAA za samą kurę, no nie wiem, jestem do niej bardzo przywiązany, jest mi prawie jak żona,jak najlepszy kumpel z którym w każdej chwili gorzały mogę się napić, lecz od jakiś 10tys zł mogli byśmy zacząć negocjacje.Po za Rizlem i kurą mam do sprzedania również 27 ton owsa dla konia po 590zł za tone. Cytuj www.BonusRent.plwww.MotoBonus.euwww.BonusBus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 K1, K2 wyglądają jak kupa. Dziękuje, dobranoc. A K3 nie? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 No motocykl sportowy po pierwsze służy do ZA***LANIA, po 2gie do wyrywania "dup".AAA za samą kurę, no nie wiem, jestem do niej bardzo przywiązany, jest mi prawie jak żona,jak najlepszy kumpel z którym w każdej chwili gorzały mogę się napić, lecz od jakiś 10tys zł mogli byśmy zacząć negocjacje.Po za Rizlem i kurą mam do sprzedania również 27 ton owsa dla konia po 590zł za tone. Czyli za samą suzuke 2 299zł skoro z kurą wyceniłeś na 12 299 :D Konia nie mam więc nie chce owsa. Za to k4 jest przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusik Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 k3 i k4 to praktycznie to samo, teoretycznie różni się w niecałym 1%. Cytuj www.BonusRent.plwww.MotoBonus.euwww.BonusBus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 (edytowane) Kupiłem 954 w nibieskim malowaniu od znajomego. Musiałem więcej niż troszkę przekroczyć budżet ale myśle ,że było warto. Przynajmniej znam historie motocykla od 4 lat. Leżał na prawiej stronie ale nie mocno. popękały owiewki i skrzywiło stopke hamulca tylnego. Owiewki kolega dokupił nowe na prawą strone a stopka tak została. Jeszcze jedną wadą jest leciutkie wgniecenie na baku z lewej strony (też jego robota) Sprzęt przynajmniej prosty i nie ma się co przyczepiać do pracy silnika. Napęd nowy, tarcze grube i ponad połowa klocków. 2 foto 3 foto Edytowane 13 Lutego 2012 przez damian155 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Kupię stopke hamulca jakby ktoś miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusik Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Czekam na przekręcenie panewek i strzał z korby. Cytuj www.BonusRent.plwww.MotoBonus.euwww.BonusBus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 bo nie kupiłem Twojego gixa? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 (edytowane) Wygląda na 18.000 autentycznego przebiegu:)A tarczami bym sie tak nie eksajtował bo to zamiennik z allegro tzw.wave:) Edytowane 15 Lutego 2012 przez kivi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusik Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 bo nie kupiłem Twojego gixa? :biggrin: Tak dokladnie :PA tak szczerze zagladnij w google ile jest przypadków "przekręconych" panewek w 929 oraz 954 a ile w gixach.W każdym razie życzę bezproblemowej eksploatacji! :) PozdrawiamBonus Cytuj www.BonusRent.plwww.MotoBonus.euwww.BonusBus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi