Gość adenia Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 Witam serdecznie!Wybieramy się w lipcu (dokładnie 2 lipca) na około 2 tygodnie do Chorwacji. Poszukujemy kompanów z Warszawy i okolic. My jesteśmy z Konstancina.Miejsce dokładnie nie jest jeszcze uzgodnione, ale czekamy także na jakieś propozycje. Proponowana trasa będzie się odbywać, jadąc przez Austrię (tak będzie szybciej, bo na Węgrzech są straszne ograniczenia prędkości-już się o tym dowiedzieliśmy 2 lata temu). Jedziemy wstępnie w 4 osoby, ale może byc nas trochę więcej, bo coniektórzy jeszcze się zastanawiają. Wszystkie osoby są heteroseksualne ;) Motory to Kawasaki ZZR600 i Honda CB1000. Nocleg-w namiocie, wyżywienie we własnym zakresie. Jestesmy towarzystwem w wieku od 20 do 28 lat. Jeżeli jest ktoś zainteresowany wyjazdem do Chorwacjji, to niech sie odezwie, to spotkamy sie jeszcze przed eskapadą, aby się trochę poznać i obgadać oraz ustalić wszystkie kwestie.mój e-mail: [email protected] Pozdrawiam Ada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XTomek Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 elo, Będe sie na miejscu rozglądał za ZZR i CB to może sie gdzies na miejscu spotkamy. Ja start planowałem na 1.07 ale wygląda na to że urlop mi przewleką 7 dni wiec wyjade pewnie 7.07. W tym roku zwiedzanie zaczynam na południe od Splitu. Finalnie wyląduje gdzies za Dubrovnikiem, i stamtąd bede sie wypuszczał na zwiedzanie regionu. Również mieszkamy pod namiotem wiec rozglądajcie sie za białą XT na szczecinskich blachach :) szerokiej drogi!tomek.XT600E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adenia Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Dzięki za odpowiedź. Jak już sie zdecydujemy, gdzie konkretnie jedziemy, to napewno się odezwę.aha, bym zapomniała! Jedzie z nami jeszcze jeden kolega na Hondzie CB750 pozdro Ada ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Witam! Piekne miejsce na wypad motorem,idealne warunki zarowno klimatyczne jak rowniez finansowe:)Polecam jazde wzdluz wybrzeza,widoki niezapomniane.Mysmy byli na motorkach rok temu we wrzesniu i bylo naprawde niezle.Mieszkalismy w domu wczasowym w Tucepi,nocleg 9 euro.Radze uwazac tylko na jaoksc paliwa na podrzednych stacjach,ja musialem raz nawet czyscic gazniki co w warunkach parkingowych jest dosyc klopotliwe.W drodze powrotniej proponuje jazde z drogiej strony gor przez srodek kraju,jedize sie szybciej oraz mozna zaliczyc Plitvickie Jezera(winetu) pozdrawiam!tuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Ja mam na oku Chorwacje ale nie wyrobie w lipcu... Proszę po powrocie opiszcie możliwie dokładnie przebieg wyprawy mile widziane fotki. Bawcie sie dobrze i uważajcie na siebie :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XTomek Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 prosze bardzo, http://xt600.e9.pl/modules.php?name=copper...mbnails&album=2 fotki z zeszlorocznego wypadu (niestety tylko polnocna czesc cro) pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XTomek Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 ...idealne warunki zarowno klimatyczne jak rowniez finansowe:) no z tymi idealnymi warunkami finansowymi to bym nie przesadzal bo mozna sie przejechać. Paliwo 7.20 kun (ok 5 zl0 / litr, zarcie 30-50% drozsze niz u nas. Camping srednio za 2os+1moto+1namiot wychodzi 10-14 euro / dobe... wiec finansowo idealnie moze nie jest, ale widoki potwierdzam sa niezapomniane ;) pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekon Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 Konstancin? witam sasiadow.O HR napisalem w jakims innym temacie wyprawowym.PolecamJa sam raczej smigam na Krym jesli wszystko wypali.Tam dopiero jest cool i tanio.Mnie mozna czesto zobaczyc w naszej miejscowosci na niebieskim GS model jak ponizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimi Opublikowano 26 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2004 witam :mrgreen: to widze ze ciekawy wypad sie Wam szykuje. sam bym bardzo chetnnie pojechal ale narazie nie mam moto. moze w przyszlym roku :crossy: :mrgreen: zycze udanej podrozy i uwazajcie na siebie :crossy: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi