DjZaglada Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 Witajcie postanowiłem się wreszcie wziąć z Szefem z stronke naszego (adres chwilowo niedostępny z powodu VIRUSA ;) <---- oto skutki naszyvh działań. Narazie to wersja testowa licze na wasze propozycje dotyczące tej stronki ;). Mam nadzieje że sie wam spodoba ;):). W razie co piszcie na maila [email protected] labo gg 4600577 hehe albo oczywiście do szefa ;) POZDRÓWKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaryPL Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 cze...fajnie ze sie cos dzieje...ale mi ten link nie dziala... :| pzdr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjZaglada Opublikowano 13 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 Jeżeli nie działa choć powinien bo u mnie jest OK to może ten link ----> www.klub-wartburga.piwko.pl/zaglada <------ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 K*rwa!NIE OTWIERAJCIE TEJ STRONY! Po próbie wejścia na tą stronę wyskoczyło mi ostrzeżenie z antywirusa (avast, na bieżąco aktualizowany, jak do tej pory mnie nie zawiódł, więc teraz też alarm nie włączył się bez potrzeby zapewne), że jakies pliki na tej stronie są zainfekowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 Ukasz u mnie było to samo wyskoczyło mi okno Nortona że jeden plik z tej strony jest zainfekowany...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjZaglada Opublikowano 13 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 Dobra panowie spróbuje tą stronke wrzucić na inny serwerek mam nadzieje że już wszytko bedzie OK, zaraz sie za to biore więc mam nadzieje że jeszcze dziś bedzieci mogli obejrzeć wszystko. A tak przy okazji czy działą wam strona www.klub-wartburga.piwko.pl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjZaglada Opublikowano 13 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 Jeżeli chodzi czy to jakiś dowcip to odpowidam że nie, pracowałem solidnie nad nią, a to że jest na niej jakiś wirus to skutek uboczny, możmzetka że ja coś mam na dysku WRZUCIŁEM STRONKE NA INNY SERWER spróbujecie wejść na ten adres ----> www.mzetka.republika.pl <------- Za wszystko przepraszam iczekam nadal na opinie POZDRÓWKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjZaglada Opublikowano 13 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 Narazie nie otwierajcie strone jest tam VIRUS właśnie jestem w trakcie ściągania PANDY mam nadzieje żę jeszcze dziś wszytko bedzie działało SORRY za kłopot ale naprawde chce DOBRZE i mam zamiar naresczie rozkrecić ten KLUBIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuk Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 STRASZNY WIRUSmysle ze wlasciciel strony powinien cos z tym zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 Strona zapowiada sie estetycznie mam nadzieje ze meta tagi zakodujesz poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 wirus był paskudny a nawet były dwa troche sie nameczyłem zeby je usunac. mam nadzieje ze taka sytuacja sie nie powturzy. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 Mogliby[cie powiedziec mi czy ta stronka dziala juz?? Bo nie ma zadnego antywirusa jak narazie i boje sie na wchodzic na nia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 Jedna Wielka LIpa.....Inaczej to widzialem....Taka sama strona jak wiele innych o MZ tez lipnych!!!!!Ja czekam na Strone Klubu MIcka!!!! :arrow: :arrow: :arrow: POzdro i jak to sie mówi Róbta CO Chceta :mrgreen: :mrgreen: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Po Pierwsze zjechałes sie Zapodając linka do strony z VIrusem!! ;) PńO 2 Strona Jak dla mnie ,,za kwadratowa,, i Malo Ciekawa!!!Duzo zeczy takich jak napis CZAT itd jest prawie niewidoczna!!!W Galeri....chyba moim zdaniem powinen byc umieszczony motor Orginal (Tak mi sie przynajmniej wydaje......!!! A Wy co o Tym sądzicie??? :| Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjZaglada Opublikowano 14 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 -------------- >>>>> www.moto-klub.prv.pl <<<<<<-----------------WERSJA testowa stronki. Piszcie co uważacie. Acha przecież my z mickeim współpracujemy razem nie wiem czemu jedni trzymają sie jego jedni mnie. MAMY strzorzyć jedą pożadną rzesze infromacji dotyczących MZ i Wzajemnie sobie pomagać czyż nie POZDRÓWKA szczególnie dla Veteranos :) A chciałem zauważyć że ja też mam szkołe i msuze wszytstko pozaliczać więc nie wiem oco ten bunt ;) Virus wskoczył przez przypadek z co przepraszałem wyzej. W tym momnecie wszystko zostało usuniętne stronka działa POPRAWNIE. A teraz czekam na opinie jak sie wam nie bedzie podobało to zmieniamy oprawe graficzną !!!!!!!!! na coś bardziej innego ;) choć uważam zże stronka powinna być przejżusta ;) POZDRÓWKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi