Kamil_P Opublikowano 12 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2004 Witam!Ostatnio spodobał mi sie Mińsk 125 ,ale nic o nim niewiem moze cie cos mi o nim powiecie czy warto go kupić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 Chyba nie ten dział ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emiloko Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 Dział moze nie ten ale co tam... A informacje o mińsku mi też sie przydadzą bo będe robił na nim kurs na A1 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 Kiedyś kolega miał minska ale mu go ukradli sprzecik idzie dobrze cos koło 100 z przyśpiechą też nie jest źle z czesci łatwo dostępne nawet spox sprzecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Znajomy kiedyś miał i przerobił oa na choppera (ala renegat) Był czarny, pełno chromów (albo polerki) i superowe ognie na baku. Super sprzęcior ;) Zawsze lepsze to niż WSK :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi