_speedy_ Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 wg mnie wygląd w stylu "odkurzacz" jest fajny i ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 To wszystko zależy od gustu:) Jak znajde chwilę czasu to spróbuje kilku sposobów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 a jak brzmi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 (edytowane) Ładnie, choć rewelacji nie ma bo są przedmuchy. Ale spowodowane jest to tym, że nie jest do zrobione do końca. Muszę założyćopaski oraz uszczelnić pastą :) Wtedy nakręce filmik i wrzucę :)Do tego jak widać na załączonym obrazu założone będą światła LED - (te prostokąty przy owiewce) z kierunkami.Zaś za lampę będą robić 2 soczewki.Teraz słabo u mnie z czasem, więc dopiero za jakieś 3-4tyg to zrobię do końca:)Wydech jest od CBR 1000 RR, także myślę, że będzie dobrze. Do tego jeszcze mam założone filtry stożkowe. :) Edytowane 16 Maja 2012 przez a_rtu_r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Tak wygląda już skończone dzieło z rurą:) Brak jakichkolwiek przedmuchów czy nieszczelności:) Polecam te elastyczne rury wydechowe - tylko trzeba pamietać że maja ograniczoną możliwość składania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 o stary ja Ci współczuje tej kanapy...a wydech całkiem sopko wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 (edytowane) A czemu współczujesz kanapy? Kanapa jak kanapa;) Jak narazie nic sie nie stopiło, wszystko jest w porządku. Także ta osłona dział:) Edytowane 25 Lipca 2012 przez a_rtu_r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 nie chodzi mi o nagrzewanie tylka tylko o to że jest mocno pochylona i wyglada na nie zamocowana, nie gnieciesz jaj o bak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 staram się tak siedzieć, żeby sobie ich nie obijać i gnieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 spoko fajny sprzet do zapie**alania i katowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 A ta rura musi być taka gruba? Jak grube są ścianki? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 W moim przypadku musi być taka gruba - ma średnicę 67 mm, bo inaczej nie złożylaby się z kolektorem. Ale są też mniejsze średnice - z tego co pamiętam to najmniejsza jest 50 mm. Ścianki są grube na kilka mm, chyba 3 mm.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 A no to nie tak źle, dzięki :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ale naprawdę polecam te rury genialna sprawa:) Wychodzi o wiele wiele taniej niż normalnie. Limo jakbyś chciał to mam jeszcze trochę tej rury którą kupiłem i mogę Ci ją oddać za darmo. Jest jej ok 30-40 cm. Wystarczy że pokryjesz wysyłkę:) Jeśli potrzebujesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Dzięki, miło z Twojej strony :). Ale u mnie kolektory na wyjściu mają średnicę 50mm więc nie podejdzie. Może komuś innemu się przyda. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi