Kodi Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Witam Cie serdecznie Jankes1977 , z wzajemnoscia z tym cieszeniem sie , milo wspominam spotkanie . Pozdrawiam Poznan . Pogoda jak dzwon nic tylko jezdzic . Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 31.03.2012 Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Gratuluję płonącego siodła ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 gratuluje :flesje: i widzę że bardzo epickie fotki robisz :biggrin: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 9 miesiecy zajelo mi nawiniecie tylu kaemow ... po prostu jezdz w wolnych chwilach .... pomysl na ten rok ... spedzic jak najwiecej dni w siodle ... reszta sama przyjdzie ..... Źle mnie zrozumiałeś. Pytałem ile godzin konkretnie. Dziennie czy tygodniowo jakkolwiek to przedstawisz. Osobiście nie mam dość wahy żeby jeździć tyle ile bym chciał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 imponująco ... aczkolwiek strasznie duzo dolewasz oleju ...bmw tak maja czy mi sie wydaje ze duzo dolewasz ???? 6l na 50 tys km = ok 120ml/1tyś km, moim zdaniem niedużo ciekawe czy natłukł kotoś więcej km w PL w zeszlym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Źle mnie zrozumiałeś. Pytałem ile godzin konkretnie. Dziennie czy tygodniowo jakkolwiek to przedstawisz. Osobiście nie mam dość wahy żeby jeździć tyle ile bym chciał :) ... nie prowadze takich statystyk , nie jestem Ci w stanie udzielic odpowiedzi na to pytanie , jezdzilem w wolnych chwilach czasem do pracy .... motocykkl a raczej jazda nim to moje zycie . 6l na 50 tys km = ok 120ml/1tyś km, moim zdaniem niedużo ciekawe czy natłukł kotoś więcej km w PL w zeszlym sezonie? ... interesujace podsumowanie , tak jak pisalem nie jest to odczowalne na takim dystansie i liczac w skali roku . Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 ...kolejna dycha w tym roku na szczescie nic sie nie dzieje z motocyklem no moze po za tym ze gume zlapalem haha . Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Masz odwiert na podwórku :laugh: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 ..darlem po jakiejs zapyzialej drodze ...bylem przekonany ze jest krotszy . Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 fiu fiu 140 kkm,po tym sezonie też zrobisz takie podsumowanie co robiles przy moto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 ...taki jest pomysl ...czarno na bialym ... nie jestem fanatykiem gsa ale chce miec opinnie z wlasnego doswiadczenia na temat tego modelu ...ale z podsumowanie trzeba do grudnia poczekac . Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes1977 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Tylko w ciepłe gatki zainwestuj ;) ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 po co jak pogoda jak dzwon a grat nie chce sie rozleciec powyzej masz fotke z dzis . Tylko w ciepłe gatki zainwestuj ;) ;) ;) ;) bede w przyszlym tygodniu na zlocie w Gnieznie moze podjedziesz ??? Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 9 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Przy tym przebiegu najbardziej po piz#%&e dostaly lusterka i minety . ...i grat dalej sie kula do przodu . Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi