Shad11 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Chłopaki miał ktoś z was tą maszyne?? --romet chart-- kolega chce kupić na dojazdy do pracy i szuka porady.Gdyby ktoś z was mógł coś napisać bede wdzieczny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Trochę dawno mialem kontakt z tym sprzętem i pamiętam, że był to BARDZO udany model Rometa. Taka troche podróbka Simsona S51. Ja bym brał :) Przenoszę do motorowerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Jeździłem Chartem 3 sezony, swojego czasu. Nie mam nic złego do zarzucenia tej maszynie, jeździłem trasy po 100 km nawet, wygodny, fajnie się prowadzi i ma "odejście" heh :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Chart był fajnym sprzętem swego czasu. Teraz trudno o zdrową sztukę a części są trudno dostępne. Pamiętam coś że z elektronicznym zapłonem działy się dziwne rzeczy czasami. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Kolega chce go na krótkie dojazdy do pracy, tak że wasze opinie powinny wystarczyc :) Jeśli kupi napisze ;) Qurim, ale to kwestia pogrzebania w nim a dużo roboty chyba przy niem nie ma?? Mam jeszcze jedno pytanko od zioma - ile jest wart teraz taki motorower?? ile dalibyście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 To zależy od egzemplarza, pewnie kilkaset złotych za dobry stan trzeba dać. Tak czy siak nie wiem czy faktycznie nie lepiej dołożyć i kupić simsona, ze względu na dostępność części. U mnie z zapłonem było ok, natomiast miałem problem z dokupieniem przedniego błotnika (plastikowy), i to już kilka lat temu było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 ok dziekówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi