enduromaster Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 co Ty za wydumke szykujesz12 biegów w moto ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_rtu_r Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 To jest narazie, wstępny projekt jak ma wyglądać wyświetlacz:) I sprawdzenie czy wszystko będzie działało:) Biegów będzie normalnie 5 - jak do FZR:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kacperek175 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 czy ktos ma moze schemat jak podłączyć licznik ACEWELL ACE-2853H? bardzo bym prosił o schemat.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 (edytowane) no te ostatnie są genialne - ale udało mi się odnaleźć człowieka - który za połowe tej ceny zrobi mi taki na zamówienie:) Jeśli ktoś by chciał to moge z nim skontaktować Pozdrawiam - koniec tematu:) Ja poproszę kontakt do tego gościa bo noszę się z zamiarem zamontowania licznika KOSO w podobny sposób (5:08):http://www.youtube.com/watch?v=ZjyuG6N6FMA&feature=fvst Edytowane 16 Marca 2012 przez LupoRF Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GAJOR Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 czy ktos ma moze schemat jak podłączyć licznik ACEWELL ACE-2853H? bardzo bym prosił o schemat.. pozdrawiam Witam stary temat ale mam pytanie znalazłeś schemat do tego licznika bo sam jestem w podobnej potrzebie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi