Sawyerek Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Fajny opis, w Pirenejach piszesz o drodze N206 a chyba chodzi o N260 mało pisałeś o Pirenejach, wybieram się w Maju, jakieś fajne namiary w Pirenejach? Tak dokładnie, N260, literówka:) Co do Pirenejów to nie spędziłem tam za dużo czasu, praktycznie w jeden dzień przeleciałem z Pamplony do Andorry. Przede wszystkim Andorre polecam i masę sklepów motocyklowych ze znacznie lepszymi cenami jak w PL (przynajmniej 2 lata temu tak było). Przed Pamploną przejechałem trochę na francuską stronę i tam był dramat jeśli chodzi o asfalt, ale może tylko tak miejscowo trafiłem. Więc o Pirenejach za dużo nie pomogę, ale myślę, że wystarczy gps na jakąś krętą drogę ustawić i będzie dobrze, tam naprawdę jest gdzie pojeźdźić (inna sprawa, że Hiszpania jest po Szwajcarii najbardziej górzystym krajem Europy). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmsa Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Może, ktoś z Forumowiczów poleci jakieś noclegi w pensjonatach czy schroniskach młodzieżowych cenie do 25 E w okolicach Cannes, Carcassonne, Bayonne, Gaillac-Toulouse Cytuj DUCATI nie są takie złe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek1975 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Może, ktoś z Forumowiczów poleci jakieś noclegi w pensjonatach czy schroniskach młodzieżowych cenie do 25 E w okolicach Cannes, Carcassonne, Bayonne, Gaillac-Toulousecena sie zmienia,a nie sądzę żeby w tym roku ktoś już był. Mała zmiana w podboju Hiszpani i Portugalii.Na 99% polecę Nie czoperkiem,a BMW K 1600GTL.Jutro dopinam formalności Plan w ogólnym zarysie:http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=207884123877898820160.0004b0cfcf45718b8a712 Lecimy we czwórke do Bergamo Rayanem lub Wizz'em 26 lub 27 czerwca, moto transportem lądowym, noclegi zarezerwowane z góry jeden dzień na Rafting w Sort.Mało co zobaczycie Hiszpani.Ja chcę zobaczyć Gibraltar,Lisbonę,może skoczę na jeden dzień do Maroka(promy tanie i blisko,a zawsze,to inny kontynent) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmsa Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Mało co zobaczycie Hiszpani.Ja chcę zobaczyć Gibraltar,Lisbonę,może skoczę na jeden dzień do Maroka(promy tanie i blisko,a zawsze,to inny kontynent)Nam zależy na winkielakach i bardziej na samych Pirenejach i południu Francji.Myślę o Hiszpanii i Portugalii ale wtedy wysłał bym motory do Barcelony, tylko to wszystko kosztuje czas i kasę :)) Cytuj DUCATI nie są takie złe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek1975 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Kolego jakie wysłanie motorów.To nie wchodzi w grę.Motor jest po to,aby jeździł,a nie odpoczywał na lawecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmsa Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Kolego jakie wysłanie motorów.To nie wchodzi w grę.Motor jest po to,aby jeździł,a nie odpoczywał na lawecieCzas, czas, czas... a jechanie kolejny raz na odcinku Cieszyn-Salzburg czy coś w okolicy ale w kier południowym to dla mnie strata czasu, wole zorganizować dwie lub trzy wyprawy-wyjazdy, w roku niż tracić czas na autobanę lub jazdę po terenach co je znam na pamięć. :banghead: Cytuj DUCATI nie są takie złe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmsa Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 (edytowane) pewnie to starość :icon_mrgreen: Edytowane 19 Stycznia 2012 przez tmsa Cytuj DUCATI nie są takie złe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Fajny plan , oby się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 pewnie to starość :icon_mrgreen:Brak czasu :) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Witam wszystkich.Mam na imię Tomek,jestem z Białegostoku i mam zamiar razem ze swoją dziewczyną okrążyć Hiszpanię,Portugalię,Francję aż do wysokości geograficznej Paryża. Jedyny warunek to dobry humor i wolny czas. Zapraszam wszystkich.Jeżdżę Yamahą Road Star 1700Z doświadczenia wcześniejszych podróży wiem że brak planu, to dobry plan.Będzie to nasza 3 daleka podróż. Jedyny plan wycieczki to spanie pierwszej nocy w Libercu i na powrocie noc w okolicy Paryża... Mamy tam przyjaciół.Poniżej planowana trasa,która ewentualnie może być modyfikowana.Planowany wyjazd do początek lub połowa czerwca.Muszę wrócić do 13.07.2012,a podróż zajmie minimum 3 tygodnie.http://g.co/maps/zy8hsJeżeli się nie otworzy proszę o kontakt Kolego fajny plan czy może masz już jakieś konkrety co do wyjazdu,planu itp. Chętnie poczytam oczywiście jeśli to nie problem.Jak coś masz to prześlij mi na Prv.Savii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 (edytowane) Wybiera sie ktoś w maju w Pirenej? Był plan na Islandie, ale raczej nie wypali , wieć pewnie Andora itp. Tylko jak tam jest z pogoda w maju :rolleyes: Edytowane 1 Lutego 2012 przez Syrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Puk puk :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmsa Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Pogoda jaka będzie taka będzie, tego nie przewidzisz, ja z kumplami lecę 26-04-2012 Cytuj DUCATI nie są takie złe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 To pijemy browarka w pirenejach :) Wyjezdzam z kolega 26/04, tyle że z Irlandii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek1975 Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Syrek i koledzy proszę nie zaśmiecać mojego tematu.Jeżeli się gdzieś wybieracie to proszę o założenie własnego tematu i tam się dzielić wrażeniami.Tu jest Hiszpania i Portugalia i ewentualnie pokrywające się trasy.Dzięki Paszę admina o wykasowanie bałaganu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi