lutek_007 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 (edytowane) Witam. Mam do sprzedania: HONDA CBR 600 F4i SPORTw niewątpliwie najładniejszym malowaniu VALENTINO ROSSI (na baku autograf samego mistrza). Motorek jest zarejestrowany i opłacony. Jestem drugim właścicielem w kraju i nie miałem z nim nigdy żadnych problemów. Stan techniczny i wizualny perfekcyjny. Silnik chodzi bez najmniejszych zarzutów, skrzynia biegów i sprzęgło również, nic nie stuka, nic nie puka, pali na dotyk. Z dodatków posiada:Sportowy wydech (chodzi naprawdę rewelacyjnie!!)Sportowy filtr powietrza K&NImmobiliser fabryczny Komplet kluczyków (2x)Tylna lampa diodowaSportowe kierunki diodoweW przedniej lampie żarówki Philips Blue Vision (barwa czysto biała, nie jakieś niebieskie).Pełne dane techniczne tego modelu można zobaczyć na:http://www.cbr600.info/dane-techniczne/cbr-600-f4i-01-06/ Na początku sezonu zostały wymienione wszystkie płyny (olej wraz z filtrem, płyn chłodniczy, płyny hamulcowe), filtr powietrza (K&N), świece (NGK), przednie klocki hamulcowe Miesiąc temu wymieniony został układ napędowy DID (łańcuch i zębatki) W poprzednim roku wymieniony został akumulator JEST UTRZYMANY W IDEALNYM STANIE PRZEBIEG JEST ORYGINALNY Do motocykla dokładam kask AGV również w malowaniu VALENTINO ROSSI.ZAPRASZAM NA OGLĘDZINYMOGĘ ZAGWARANTOWAĆ ŻE SIĘ NIE ROZCZARUJESZ! TEL: 695-695-625 Możliwość transportu na terenie całego kraju Edytowane 10 Stycznia 2012 przez lutek_007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Wszystko ładnie, pięknie, ale gdzie cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 W granicach 12-17 tysięcy myśle hmm? Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ale co, mam zgadywać???? A może pierwszy zaproponować cenę? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Kto da więcej :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 to zacznijmy od 1 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ona już sporo czasu jest na allegro. Kolega zwątpił :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 O leżała z lewej. aj tam, a co nie leżało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 tymbardziej ze rossi na niej jezdzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 aj tam, a co nie leżało...Oj wypraszam sobie. Mój stoi jak trza! Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi