?ukasz Opublikowano 11 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 Jadę sobie wczoraj aż tu nagle, cos zaczęła mi szarpać. Jadę dalej ale już się nie dało. Zgasiłem ją i próbuje znowu zapalić. Nic z tego kopnik się zazębia ale wałem nie obróci. Słuchać tylko w środku jak coś się obraca. Co to może być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 11 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 sprzegło sie slizga musisz sciagnac lewa pokrywe silnika no ale przed tym sprawdz moze wystarczy popuscic linke pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 11 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 Rzuć okiem na gumową nakładkę linki sprzęgła, przy deklu silnika. Mi się zdarzyło już kiedyś przypadkiem ją zsunąć, przy okazji naciągała się linka i efekty były właśnie takie jak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz Opublikowano 11 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 To ja wiem ze musze sciągnąć lewą pokrywę silnika. Ale do tego jeszcze dochodzi fakt ze jak wrzucę bieg to normalnie jedzie tak jak na sprzęgle. Nie wiem co moze byc kopnik nie łapie za zębatkę i już, może się zębtka wyrobiła???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 11 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 zebatka nie wyrabia sie tak z dnia na dzien- to jest proces ktory daje wczesnie o sobie znac Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 12 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2004 jak wrzucę bieg to normalnie jedzie tak jak na sprzęgle. ni hu*a z tego nic nie rozumiem-co znaczy jedzie jak na sprzegle???wytlumacz mi to to postaram sie Ci pomoc.opisz wszystko dokladnie,jakie sa objawy itp.itd Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz Opublikowano 15 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 No udało się bez rozbierania silnika. Ta śruba co jest tam jak obrotomierz się przykręca to ona miś odkręciła i po prostu sprzęgło ślizgało bo nie było dociśnięte nawale. D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi