apka125 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam.posiadam aprilie af1 125 z 93r gdy ruszamy to szarpie na 1 biegu ale jesi juz puscimy calkowice sprzeglo to wszyskto jest okej na innych biegach jest wszystko dobrze.co to moze byc?:( pomocy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Za mało gazu :biggrin: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apka125 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Za mało gazu :biggrin: napewno tak:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Lepiej napisz o jakie szarpanie chodzi, bo ja np nie rozumiem. Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apka125 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Lepiej napisz o jakie szarpanie chodzi, bo ja np nie rozumiem. gdy wciskasz sprzeglo wbijasz 1 i ruszasz nagle szarpie,gdy robisz to szybko to praktycznie tego nie czuc.jesli jesli jedziesz juz na piwerwszym biegu wszystko jest okej z innymi biegami jest narmalnie.apke juz taka kupilem i sprzedawca zapewnialmnie ze to jest wia sprzegla.dodam tez ze jest malo oleju w silniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Czemu jeździsz bez oleju? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apka125 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Czemu jeździsz bez oleju?nie jezdze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 No to dolej i po problemie. A jak nie pomoże to masz tarcze i przekładki do wymiany najpewniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejdzik Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Temat przerabiałem. Pęknięta co najmniej jedna tarcza sprzęgłowa. Pewniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 albo duże luzy na wypustkach tarcz względem kosza, lub oderwany kawalek okładziny, może trefny olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi