cabaniero Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Generalnie to zdecydowanie jestem entuzjastą motocykli sportowych, to zajebiste uczucie mieć pod dupskiem 150 KM czuć te przeciążenia i jęk rzędowej czwórki, ale no kur..a na tych pieprzonych polskich asfaltach nie da się jeździć...w promieniu 50 km mam zaledwie 2 odcinki w miarę równej drogi...a jeżdżenie po większości polskich dróg na supersporcie to udręka, a nie frajda...Gdybym mieszkał w Niemczech, czy nawet Czechach to z pewnością jeżdziłbym sportem, bo tylko na dobrych drogach można czerpać z tego maximum frajdy... a teraz cały cały Dyrektoriat dróg publicznych (czy jak to się tam nazywa) może pocałować mnie w dupsko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr00bY Opublikowano 14 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Wyobraź sobie tego biednego jelenia co kupił od niego motocykl , nic nie robił czyli wypiłował na maxa i spuścił już złom dalej. :lol: Nic nie robił z ponad planowych rzeczy. Wszelkie filterki, płyny, regulacje sam sobie robił w garażu. A teraz urwał silnik w ZX12R 02r ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 mysle, ze Ci co jezdza na nakedach ı sprzedaja je bo n,e wytrzymuja po prostu przesadzaja ;) no chyba ze mieszkaja na skraju zywilizacji to wtedy owszem enduro :) wiem ze Polska to nie Niemcy ale trza byc twardym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Długi Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 Ja polecam Fazerka 600. Szybki, zwinny, w miarę wygodny (sam mam 190 cm wzrostu), niezawodny i oszczędny. Przejeździłem na nim 5 lat robiąc 70.000 km, więc chyba wiem co piszę. Za 14.000 zł kupisz model '98 , '99. Gorąco polecam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Ja polecam Fazerka 600. Szybki' date=' zwinny, w miarę wygodny (sam mam 190 cm wzrostu), niezawodny i oszczędny. Przejeździłem na nim 5 lat robiąc 70.000 km, więc chyba wiem co piszę. Za 14.000 zł kupisz model '98 , '99. Gorąco polecam. Pozdrawiam[/quote'] coz ja moge powiedziec... podpisuje sie jednym i drugim kolem!! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi