qurim Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Nosz qrva, ale mnie wydymali. Śpieszyłem się, uczyłem się pilnie (co najmniej w dniu egzaminu) aby zdać za pierwszym razem co by nie załapać się na nowe zasady. A dziś czytam w mediach że nowe zasady mają odsunąć o rok..... :banghead: http://www.tvn24.pl/0,1730387,0,1,nowy-egzamin-za-rok,wiadomosc.html Być może z obawy przed zmianami tak bardzo się spiąłem aby zdać za pierwszym razem. Może to i dobrze. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Gratuluje! :lalag: Ale mam nastepujące pytanie, czyli jeżeli mam zdaną teorię, a nie zdąrzyłem na praktykę to od nowego sezonu zdawania prawo jazdy kat A będę mógł przystąpić do egzaminu czy nie? Biorąc pod uwagę, że będę miał 21 lat. Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirConceptz Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Tak, będziesz mógł normalnie. Ważność teorii wynosi 6 miesięcy, ale na czas przerwy zimowej wydłużane jest z tego co pamiętam o kolejne 3, więc nie powinieneś mieć problemu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 oby ! :crossy: Dzieki.. Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirConceptz Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Ja jak na B zdawałem to teorię miałem w lutym a praktyczny w sierpniu i normalnie dałem radę, nic nie mówili o przedawnieniu, a o przerwę zimową dodatkowo wydłużają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 No zmiesciłeś się w czasie poł roku.. od lutego do sierpnia.. Jestem dobrej mysli, w poniedziałek jade do Katowickiego WORDu spytać co i jak.. Już nie potrafię sie doczekać !:D Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Mają wycofać wprowadzenie zmian do marca 2013. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 To już bez znaczenia, chodzi o to, że będę miał rok na zdanie.. Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi