murgal Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Witam Jako że prowadnice przedniego zacisku są już na zużyciu, pora na wymianę (już "pukają"). Tylko kompletnie nie wiem które to elementy... Mogę prosić o informację, który numer na schemacie odpowiada za utrzymywanie zacisku na miejscu? Wydaje mi się że to 12, 11 oraz 13. I czy to na pewno one? Puka na wybojach, gdy ruszam zaciskiem też słychać tu "pukanie". Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 11 i 12 ale wypada sprawdzić czy otwory nie są wybite Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 W jaki sposób mogę to sprawdzić? Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 W jaki sposób mogę to sprawdzić? dopiero jak kupisz nowe możesz sprawdzić ile będą miały luzu Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Okej, dzięki. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi