bart_b Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 No chyba kpisz.Mam łydkę dość potężną od siłowni. Alpiny nie mogę dopiąć, zakładam Sidi, zasuwam suwak, skręcam tylne mocowanie i czuję się jak w domu. no, głównie z ciebie ;) ale jak kolega po silowni to przepraszam :D U mnie było dokładnie odwrotnie. alpine załozyłem bez wiekszego problemu a sidi masakra jakaś była. to dowód że buty trzeba mierzyć bo gdzie polaków dwóch tam trzy opinie. TCX wypuści teraz nowy ciekawy model buta. cena nie jest niska ale moze warta zachodu. model R-S2 http://www.tcxboots.com/eng/prodotti-dettaglio.php?categoria=1 wygladaja profi ciekawe jak działaja z tym airbagami :) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Też biorę rozmiar 47 :buttrock: I TAK mają! Mi też możesz wysłać adres sklepu. A wiadomo ile mogą kosztować te tcx? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 z tego co wiem 1300-1500zł Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Mam łydkę dość potężną od siłowni. To ja nie wiem jaką masz tą łydkę. Chyba większą od tego jak on tam ma, hardkorowiec koksu, nie ma lipy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 (edytowane) Moje nogi też nie należą do drobnych, do tego mam dosyć szeroką stopę. Różnicę między SIDI a Alipnestars czy Dainese odczuwałem wyraźnie. Mimo wszystko w Alpinie i Dainesie nogi mi lepiej leżały, ciaśniej, ale dla mnie lepiej. Za to SUOMY nie dałem rady włożyć na nogę, nie mam szans :) . Te buty są robione na bardzo wąskie stopy i chude łydki. Edytowane 19 Grudnia 2011 przez MSI Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 szkoda tylko ze one wszystkie sa tak zrobione ze rysuja rame plastikiem ;/ Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Buty raczej nie są robione po to, żeby rysować nimi cokolwiek (chyba że asfalt), tylko żeby trzymać je na podnóżkach. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 aha... ;) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Buty raczej nie są robione po to, żeby rysować nimi cokolwiek (chyba że asfalt), tylko żeby trzymać je na podnóżkach. Nie wiem jak z ramą u Bravo, ale w 954 osłony piszczeli SMX'ów bardzo ładnie mi wytarły lakier na owiewkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Dlatego motocykle street/naked są fajniejsze :bigrazz: Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Dlatego motocykle street/naked są fajniejsze :bigrazz: Albo ja się nie nadaję bo trzymam źle stopy na setach :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 (edytowane) To wy nogi na podnóżkach trzymacie? Ja do tego kierownicy używałem, ale ja się nie znam... :buttrock: Kupiłem SMXy, mam je już u siebie. Jeszcze nie było jazdy próbnej, ale po wstępnej przymiarce jest jak najbardziej spoko. Edytowane 19 Grudnia 2011 przez murgal Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 no to jest prawda, plastik na pięcie konkursowo rysuje lakier na setach ale coś za cos. Prawda jest taka ze jedna i druga marka to najwyższa liga i moim zdaniem ktorych nie wybierzesz to bedzie dobrze. warunek konieczny to odpowiednie dopasowanie i tyle, reszta to subiektywne odczucia Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Czy to prawda, że to normalnie w SIDI, że pięta trochę lata góra-dół? Przez trochę rozumiem 1-2cm. Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Nie, to nie jest normalne. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi