rpd8 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Mam 2 pytania 1,Tak jak w temacie posiadam kawasaki klr 600 kupiłem go pare miesięcy temu pojeździłem nim chwile i wydaje mi sie ze nie ma siły chodzi mi o to ze np na jedno koło nie postawi i na biegu 3 pod górki ciężko ma czasem.Co to może być??2,Wczoraj odpaliłem go i po pochodził na wolnych obrotach niecałą minute i zgasł i tyle!!Dawniej ledwo co się kopało noga kopnik tak teraz ręka go do spodu doćisne i wogul nie odpali??co to może być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hesuss Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Automatyczny dekompresator np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 podparte zawory . skonczony tlok itp Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zawory zobacz Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rpd8 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 na mechanice to wogule sie nie znam wiec dam go do mechanika i co mam mu powiedziec>>>remont całego silnika>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Powiedz mu to co nam, niech zweryfikuje, ale obawiam się że bez rozbiórki się nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rpd8 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 a znacie albo jest tutaj dobry mechanik z podkarpacia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi