Holek31 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Mam problem..mea culpa(mam nadzieję,że hondzia wybaczy) ale przez moje roztargnienie,moja honda shadow 600c, rocznik 1994 straciła trochę oleju.Sezon niektórzy już zakończyli a ja chciałbym jeszcze trochę pośmigać.Pytania więc,jaki olej mam kupić?Słyszałem coś o Motul 10W40 i chyba coś 5100?drugie pytanie związane jest z pierwszym.czy przy okazji dolania oleju nie wypada na przeprosiny też zmienić filtr oleju, który będzie śmigał też następny rok czy tylko dolać oleju a filtry stardardowo zmienić na wiosnę? pytanie też właśnie o markę oleju i markę filtra....help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomi Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Mam problem..mea culpa(mam nadzieję,że hondzia wybaczy) ale przez moje roztargnienie,moja honda shadow 600c, rocznik 1994 straciła trochę oleju.Sezon niektórzy już zakończyli a ja chciałbym jeszcze trochę pośmigać.Pytania więc,jaki olej mam kupić?Słyszałem coś o Motul 10W40 i chyba coś 5100?drugie pytanie związane jest z pierwszym.czy przy okazji dolania oleju nie wypada na przeprosiny też zmienić filtr oleju, który będzie śmigał też następny rok czy tylko dolać oleju a filtry stardardowo zmienić na wiosnę? pytanie też właśnie o markę oleju i markę filtra....help mam dziwne wrażenie że wczoraj dokładnie taki sam temat klepaliśmyolej motul 5100 bedzie w sam raz. zmień przed zimą żeby moto nie stało z brudnym przez zimę. Filtry: Hondy nr kat 15410-mcj-505 , Hiflo nr kat HF303 , K&N nr kat KN303 , MEIWA nr kat H1013 Cytuj Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę, aż ciężko czasami ich wyprzedzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holek31 Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 mam dziwne wrażenie że wczoraj dokładnie taki sam temat klepaliśmyolej motul 5100 bedzie w sam raz. zmień przed zimą żeby moto nie stało z brudnym przez zimę. Filtry: Hondy nr kat 15410-mcj-505 , Hiflo nr kat HF303 , K&N nr kat KN303 , MEIWA nr kat H1013 masz dobre wrażenie...ale wczoraj coś się...zepsuło i zniknął mój post...o dziwo nie miałem też go w swoim profilu ani skrzynce...dlatego napisałem jeszcze raz. dzięki za wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 źle szukałeś..? przy okazji lektura podstawowa pomijam opcję sprawdzenia: a/ serwisówki lub instrukcji obsługi, lub choćby danych technicznych on-line, b/ dowolnego z poprzednich 500 tematów o oleju na forumjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holek31 Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 ok,może źle szukałem,ale doszedłem do wniosku,że jeżeli napisałem post to powinien on się znaleźć w moim profilu...a co do serwisówki bądź danych technicznych to bardziej zależało mi na opiniach urzytkowników shadow'ek, którzy zbudowani doświadczeniem, będą mieć sprawdzone na sobie wiadomości. niemniej dzięki za odnośnik do mojego wcześniejszego postu i za uwagi...człowiek uczy się przez całe życie i vice versa,nie?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi