alex23 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam jest nowy na forum,i to mój pierwszy post.Posiadam yamahę tdr 125 2t i szykuje moto powoli do sezony muszę wymienić olej w skrzyni biegów ale nie wiem na jaki?Może któryś z kolegów coś doradzi!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/148847-olej/ Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex23 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/148847-olej/ Jak mam być szczery to nic z tego tematu się nie dowiedziałem jutro zadzwonię do serwisu yamahy to się dowiem i napiszę na forum pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Jeden z kolegów pisał że jak wszystko zawiedzie warto zajrzeć do instrukcji, poczyniłeś te kroki czy nie chciało Ci się i nadal liczysz na odpowiedź że do Yamahy tdr 125 najlepszym olejem jest Hipol chodź i tak w to nie uwierzysz i zrobisz co zechcesz. Jak nie trudno zauważyć chłopaki polecają Motul transoil expert, coś jeszcze chcesz wiedzieć? Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex23 Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 W serwisie powiedzieli ze olej do skrzyni biegów to 10w30 SE oryginalny nazywa się yamalube pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 To kup sobie taki, a potem pluj w brodę że zapłaciłeś za nazwę, a nie jakość. Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 to po co pytasz o opinie skoro dzwonisz do serwisu yamahy? przecież ludzie Ci mówią że Motul transoil expert jest do skrzyni 2t bdb olejem. Ciekawe co się kryje pod nazwą yamalube?? pewnie jakaś firma typu castrol produkująca dla yamahy tylko cena wyższa no ale yamalube jakaż to nazwa to +10 do lansu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex23 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Panowie chyba się nie zrozumieliśmy zadzwoniłem do serwisu żeby zapytać jaki jest tam olej chodziło mi o jego wartość nic więcej a nie napisałem ze taki olej zakupie i zaleje skrzynie w moim motorku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 a znasz coś takiego jak service manual ?? ściągnij sobie tam masz wszystko napisane......albo do dt125 ten sam silnik.... motul jest najpopularniejszy i dobre ale są też elfy castrole itp Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi