lombardo Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Dołączcie Sozopol,to będzie drugie ładne miasto na całym odcinku wybrzeża Bułgarii i Rumunii,resztę można ominąć,tak samo nie rozumiem dla czego Grecję macie zamiar przejechać autostradą omijając Aleksandropoli,rejony Arogi,Fanari,Kavala,Methoni,Kastraki,Kalampaka,Meteora,Turcja to też ładne miasto Edirne itd,jazda autostradami jest nudna,wybaczcie ale tu jest wszystkiego po trochu czyli na dobra sprawę niewiele,zmniejszcie to o połowę ale więcej zobaczycie.Zamiast wracać na nudną autostradę Niś,Beolgrad,Novi Sad można jechać przez Shkoder,Park Durmitor,Kanion Tary do Sarajeva.Można powiedzieć że połączyliście trzy wyprawy w jedną,a ja myślałem że przede wszystkim Turcja i się ucieszyłem :mellow: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek5013 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Do kiedy można zglaszać akces dolączenia do wyprawy? Do wyjazdu pozostało jeszcze ponad 4 m-ce, a w pierszym poście podana jest data wpłaty wpisowego do 31.12.2011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek5013 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Do kiedy można zglaszać akces dolączenia do wyprawy? Do wyjazdu pozostało jeszcze ponad 4 m-ce, a w pierszym poście podana jest data wpłaty wpisowego do 31.12.2011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zbycho czy taki przebieg jak na stronkach masz na moto? Nie do końca. To moje drugie wcielenie.Pierw tak od 15 do 23 roku Komary, Jawka, WSK i jedna jazda MZtą kolegi zakończona traumatycznym szlifem :sad: .Potem długo nic i 12 lat temu powróciłem do motocykli.Oszukałem system ... bo są starzy motocykliści, są doświadczeni motocykliści. Starych i doświadczonych jest niewielu :rolleyes: .W oryginalnej wersji tego witzu mówi się o himalaistach, ale z motocyklistami też brzmi nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi