Baron Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Poszukuję dobrego mechanika od TDI w Poznaniu. Prawdopodobnie padła dwumasa.Nie znam jeszcze tematu, bo jestem nowy w mieście, więc proszę o jakieś opinie. :) Edytowane 23 Listopada 2011 przez Baron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Musi być w Poznaniu? Bo mogę polecić świetnego mechanika z Lubonia. Ulica Migali, imię Michał. Jeśli będziesz zainteresowany, daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Musi być w Poznaniu? Bo mogę polecić świetnego mechanika z Lubonia. Ulica Migali, imię Michał. Jeśli będziesz zainteresowany, daj znać.Holować będę z Piątkowa, więc jak nikt się życzliwy nie zjawi, to nieźle wybulę na pomoc (do Lubonia). :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie ma mnie teraz na miejscu a chętnie bym pomógł :( Gdybyś sprawę holowania załatwił, warto skorzystać z polecenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domestos_WC Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 ja oddałem swojego (nie chciał odpalić) do elektromechanika w przeźmierowie. Dzisiaj mija już drugi tydzień (dokładnie drugi) jak nie mam auta... Zdecydowanie nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A wiesz ilu jest mechaników w Przeźmierowie? Tak można by dokładniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi