Cwikol Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 ...przykro mi z Twojego powodu. Motocykl zacny. Uznajcie, że ci, którzy do wora się nie nadają/nie nadawali, byli tymi, którzy potwierdzają regułę. Nikomu nie będzie nikogo musiało być przykro i może uda się trzymać tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satrian Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ładnie się prezentuje. Fajny sprzęt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirConceptz Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Może i mam poniżej 20 (mam 19), ale jednak nie siedzi mi w głowie 150 w mieście na jednym kole, samochodem jeżdżę od początku tego roku i już na tyle się najeździłem, że mam szacunek do pojazdu, drogi i innych kierowców. Rozwaga przede wszystkim, co nie znaczy, że na autostradzie trzeba trzymać się 120-140 przy pustych 2-3 pasach ;-) Co do motórka to oczywiście gratulacje ;-) Edytowane 14 Grudnia 2011 przez SirConceptz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon33 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Mam 33lata i kupilem nowa VTR250 HONDE....Super moto naprzwde polecam....pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ołpi Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Ninja Zarejestrowana owiewka odebrana od lakiernika , jakiś czas temu były ze 3 dni powyżej temp 10 stopni na plusie więc nie mogłem się oprzeć i pykłem 98km , jestem zadowolony ten motocykl jest świetny i w końcu latam czymś co ma skuteczne hamulce. Prowadzi sie się świetnie i można już normalnie tym poruszać się po ulicach bez spowalniania aut, Polecam ten sprzęcik i zachęcam do obejrzenia filmu obrazującego sezon 2011 w mojej skromnej ekipie (link w podpisie)Bardzo dziękuje za ocene Kawki. Cytuj http://bikepics.com/members/junpl/05xpower/ Sprzedanahttp://bikepics.com/members/junpl/08ninja250r/ Aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Bardzo fajny motorek. Też się kiedyś do niego przymierzałem, nawet siedziałem na kilku.Niestety nie miałem okazji pojeździć, czego bardzo żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi