zajc Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 nabawiłem się problemu z wyczyszczeniem kasku. Na trzy dni wybrałem się w góry i zapomniałem się w jednym ze schronisk.A fajny/fajna chociaż był(a)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Do czyszczenia kasku, szyby i motocykla używam... patentu od mojej żony. Kiedyś kupiła nasączane ściereczki w Lidlu - do czyszczenia w domu. Od tamtej pory tylko tego używam - nie zostawia zacieków, czyści szybko i dokładnie - no kurna bomba. BTW - niestety, z biedronki choć wyglądają podobnie, nie działają tak dobrze. Niestety nie pamiętam nazwy... :rolleyes: Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Szyba: przykładam na 5min. miękki papier namoczony preparatem do lcd.Skorupa: chusteczki nawilżane do dupki brzdąca. :icon_biggrin: Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi