Vlaad Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 W komisie w BB na ul Ostowej 1 stoi Honda VFR 750F (RC24) w malowaniu Rothmans. Czy ktoś mógłby oblookać maszynę i dać mi znać w jakim jest stanie? Fotka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 ktory to jest rok..? wyglada na 88-89 ...? po ile teraz takie chodza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 6 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Różnie to bywa z cenami. Zależnie od stanu 6500 - 8500 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusia Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Mieszkam 30 km od Bielska i w tym tygodniu będę w Bielsku u Olka jednak nie wiem czy moja opinia będzie fachowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 7 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Niestety, dzwoniłem dzisiaj i VFR-a poszła już do ludzi :) . Nie zmienia to jednak faktu, że poszukuję:VFR 750 F RC24Rocznik 86 - 89 w cenie do 8000 (max 8500) zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Jak coś będę wiedział to dam znak jednak na pocieszenie Vlaad powiem Ci ze ta VFRa to juz tam chyba ze 2 lata stała więc pewnie nie była to perełka 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 A tak w ogóle chcesz sprzedac tego nighthawka :?: Ile za niego wołasz jest odp brzmi tak :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 8 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Jeżeli znajdę VFR-ę to sprzedaję. Póki co Pawel stoi w kolejce po maszynę :) i nie mówi ile za nią może dać :) . Poważnie, to 7500 - 7800 (mnie kosztowała 7700). Póki co nie pali się. Nie chcę nic robić na wariata. Mam pomysł, żeby przesiąść się na VFR, ale co z tego wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 W komisie w BB na ul Ostowej 1 stoi Honda VFR 750F (RC24) w malowaniu Rothmans. Czy ktoś mógłby oblookać maszynę i dać mi znać w jakim jest stanie? Fotka:ogladalem swego czasu ta vfr ze 2 lata temu , wiem ze pare razy wracala do tego komisu ,pewnie musialo byc niezle padlo wiec niewiele straciles ,zreszta malowanie bylo okropnie zrobione i bylo strasznie przyniszczone glebami nie tylko parkingowymi :? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi