rexar Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Panowie po 2 sezonach to już mi przejdzie to całe gumowanie- to po pierwsze,a po drugie to myślę że ogarnę to w takim stopniu ,by aż tak nie kaleczyć maszyny.Więc nie ma o co wieszać psów.Oczywiście jestem wdzięczny za rady i podpowiedzi. :notworthy: Rozumiem, po prostu temat się rozszerzył i tak wyszło. To przetarcia nie muszą wystąpić po 2 sezonach. Może to być po roku, dwóch. Chodzi mi tylko o to, że takie coś jest możliwe i można do tego doprowadzić nieświadomie. Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 powinno być widac przetarcie, stawiasz na bocznej i przechylasz motocykl tak by lagi sie maksymalnie wyciagnęły. Nie szukał bym jednak przyczyn w lataniu na gumie, chrom jest bardzo twardy i jak ma cos go scierac to nie guma tylko tarcie opiłki\ów, brudu dostającego sie pomiedzy uszczelniacz a lagę (osiadający na ladze) no i paredziesiat pareset tysiecy km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 No wlasnie, jesli juz to sklanialbym sie ku wersji komandoska. W jaki sposob GUMOWY uszczelniacz moze scierac lage? Nie ma takiej opcji. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zino R Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 No wlasnie, jesli juz to sklanialbym sie ku wersji komandoska. W jaki sposob GUMOWY uszczelniacz moze scierac lage? Nie ma takiej opcji. Rozumiem że,jeżeli laga się nie smarcze to jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Jesli sie nie poci to ok. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 przy nauce ''gumowania'' prędzej się plecy pościerają niż lagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 To może masz w garażu krzywe lagi i stąd te opiłki? Skończyłem studnia z budowy pojazdów, nie jedną rzecz już widziałem, ale o czymś takim jak ty piszesz nie. Z logicznego punktu widzenia nie jest to możliwe. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 A dlaczego?Bo pewnie stawia maszynę pod kątem rozwartym. Lepiej niż Simpson ;) Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zino R Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Bo pewnie stawia maszynę pod kątem rozwartym. Lepiej niż Simpson ;) Lagi mam proste i dupsko całe :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 A dlaczego? Jak zleci na pukiel. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faza-s Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Panowie po 2 sezonach to już mi przejdzie to całe gumowanie- to po pierwsze,a po drugie to myślę że ogarnę to w takim stopniu ,by aż tak nie kaleczyć maszyny.Więc nie ma o co wieszać psów.Oczywiście jestem wdzięczny za rady i podpowiedzi. :notworthy: ... a potem na allegro znajdziemy go z opisem "używany turystycznie, przez osobę starszą, nie katowany, ... " :icon_mrgreen: Cytuj Klub Anonimowych Piratów Drogowych Młotek zawsze można nazwać impulsatorem kinetycznym o napędzie mięśniowym, ale po co ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi