słoma Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 odświeżę może kotleta . Jakieś opinie użytkowników o tym sprzęcie by się przydały .Panowie pogadajcie tu trochę o tych sprzętach . Się jakoś tak ciężko zastanawiam nad zakupem , a strasznie mało informacji . Co na co dzień denerwuje , co cieszy ? Odkryjcie trochę tajemnic tego modelu . jak juz analizujesz Buldoga, to bardzo blisko MT-01 leży , ta sama koncepcja a moto o lata świetlne lepsze . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giemul Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 tylko kasa dwa razy tak też . Ja szukam dawcę pod Szczepana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Było kiedyś forum buldoga, poszukaj. Generalnie naprawa nawet 2.000zł, ale pewnie jest jakaś opcja tańszej regeneracji. To stary problem jeszcze z czasów virago 1100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giemul Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 coś kojarzę ale po łebkach , bo ja z Czopków zlazłem jakieś 15 lat temu :biggrin: Chyba sobie dam spokój z ty Buldogiem .Dzięki Chopaki za pogawędkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi