Robas Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 (edytowane) wyjazd planuję od razu po Wielkanocy, na pewno na trasie znajdą się Karpaty- tam jazda po terenie, Odessa, cały Krym, Czarnobyl. Będę jechał enduro więc preferowane drogi to szuter dlatego propozycja skierowana dla posiadaczy takich sprzętów. trasa ok. 5500 km licząc z mojej miejscowości, dokładny plan wrzucę gdy go opracuję :) Edytowane 21 Października 2011 przez Robas Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 jeśli ktoś zna fajne szutry w karpatach to chętnie skorzystam :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 już ci coś mówiłem/pisałem na ten temat :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 a niby co Kiler? :) o Kijowie to wiem, hehe. chyba jednak kupie stormiaka to bedziemy rowni :) fajnie sie lata i na szutrach tez da rade Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jrgostek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Na Krym wiedzie asfalt......i szutry też. JR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 a niby co Kiler? :) o Kijowie to wiem, hehe. chyba jednak kupie stormiaka to bedziemy rowni :) fajnie sie lata i na szutrach tez da radeo Kijowie ci pisałem kupuj sztormiaka i jedziemy niekoniecznie po szutrach to jadę zawsze i wszędzie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 o Kijowie ci pisałem kupuj sztormiaka i jedziemy niekoniecznie po szutrach to jadę zawsze i wszędzie :crossy:zdecydowałem się podzielić tą trasę na dwa, tz. odessę i krym zostawiam na następny rok.zatem w kwietniu w grę wchodzą karpaty i czarnobyl w czasie około tygodnia Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 zdecydowałem się podzielić tą trasę na dwa, tz. odessę i krym zostawiam na następny rok.zatem w kwietniu w grę wchodzą karpaty i czarnobyl w czasie około tygodniaale w końcu po asfalcie czy szutrach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 szutry, można się wtedy przetoczyć po większych zadupiach :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 widzę, żę chętnych niet, a Ty Kiler jesteś nadal chętny? pomału trzeba byłoby myśleć o konkretnym terminie i załatwianiu wejściówki do zony Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 (edytowane) zmiana planu. jedziemy około 3500 km. około 6 dni. karpaty ukraińskie potem czarnobyl i do domu wyjazd planowany na 30 kwietnia, uzależniony od pogody. na dzień dzisiejszy jedziemy w dwóch z kumplem z chodzieży i może poleci jeszcze jeden kumpel z chodzieży. trasa po asfalcie.poza typową turystyką w planie picie na umór i zarywanie ukrainek, szczególnie tych w strojach ludowych, żeby poczuć folklor gdzieś na połoninie na stogu, bo w grupie sami rozwodnicy Edytowane 28 Marca 2012 przez Robas Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
technotop Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 chetnie dolacze, czesto jezdze na ukraine, znam te klimaty, na tydzien moge sie wyrwac z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 daj znać na priv czy na pewno jedziesz bo do końca tygodnia chce zarezerwować wycieczkę do zony. koszt 170 $ Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi