Sante Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 @ KARDAN-IN Widziałeś te zdjęcia które wstawiłem? Mechanizm sprzęgiełka działa, tylko jak mówię, na 99 % myślę że ta zębatka powinna być przyspawana do tuleji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KARDAN-IN Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 (edytowane) Aha. Czyli dać do obspawania, póżniej ewentualnej obróbki, i będzie działać. PS. za póżno zobaczyłem zdjęcia. Teraz już widzę. Edytowane 18 Grudnia 2011 przez KARDAN-IN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sante Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Jeszcze tylko ostatnie pytanie, może ktoś orientuje się jak to powinno być zespawane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KARDAN-IN Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 (edytowane) Metody są różne. Wtym przypadku należy (można) wykonać lekką fazkę do okoła tego pęknięcia. Położony spaw wypełni przestrzeń, będzie stanowić mocne połączenie, a można jednocześnie wyrównać powierzchnię do oryginału bez żadnych odstających farfocli. Edytowane 18 Grudnia 2011 przez KARDAN-IN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sante Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Tak właśnie myślałem, dziękuje za pomoc. Temat można zamknąć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi