Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Czerwca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Ja widziałem jak Dąbrowski śmiga swoim po poligonie Oni mają LC4, zupełnie inne motocykle. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 zupełnie to mało powiedziane. meoni pali kostki przy 110 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Czerwca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 De facto nikt poza Meonim ze ścigających się w rajdach-maratonach nie chce LC8 na zawody, bo robią lepsze wyniki na lżejszych i łatwiejszch do opanowania LC4. Nie zawsze większe czy mocniejsze oznacza lepsze. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 De facto nikt poza Meonim ze ścigających się w rajdach-maratonach nie chce LC8 na zawody.Zgadza sie. Probowal tez Giovani Sala. Nie bylo najgorzej, ale z Meonim nie mogl sie rownac. Szkoda, ze Fabrizio powoli wycofuje sie z rajdow dlugodystansowych. To prawdziwy lis pustynii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgadza sie. Probowal tez Giovani Sala. Nie bylo najgorzej, ale z Meonim nie mogl sie rownac. Szkoda, ze Fabrizio powoli wycofuje sie z rajdow dlugodystansowych. To prawdziwy lis pustynii. Dla mnie wszyscy ludzie startujący w takich rajdach to istne lisy (niektóre może farbowane, ale i tak lisy) :mrgreen: Ja jak się zakopie na piaskowni i bawie się w odkopywanie 30 min, to się zastanawiam skąd tamci ludzie biorą tyle siły i przedewszystkim CHĘCI !!!!!!!!! 8O To jest istna katorga :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Czerwca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 Ja jak się zakopie na piaskowni i bawie się w odkopywanie 30 min, to się zastanawiam skąd tamci ludzie biorą tyle siły i przedewszystkim CHĘCI !!!!!!!!! To jest istna katorga Tiaa, dokładnie, sam o tym myślę często, jak oni w tym upale wyciągają motocykle ważace ponad 160 kg z tego piachu. Może łopatki wożą? eee to chyba auta tylko. w każdym razie hardcore. Nie życzę nikomu, można odwalić na sercę lub wylew do mózgu (jeden z zawodników w IMP tak się załatwił). pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi