Kostek_86 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Witam http://allegro.pl/ho...1859387932.html Postanowiłem, że czas najwyższy przesiąść się na większy i wygodniejszy sprzęt. CBR'ką przejeździłem 2 sezony i nigdy mnie nie zawiodła. Trudne były tylko początki, kiedy pompa paliwowa odmawiała posłuszeństwa, ale po zakupie w zeszłym sezonie zestawu naprawczego, do dzisiaj jest spokój. Motocykl był "hamowany" w tym sezonie i wg. danych z hamowni posiada moc 80KM oraz 51,6Nm. W tym sezonie był na regulacji zaworów, oraz synchronizacji gaźników i mieszanki, wymieniony został również olej. W poprzednim wymieniłem świece oraz filtr powietrza. Nie ukrywam, że ma kilka wad, z czego najpoważniejsza to "wyskakująca dwójka", dzieje się tak zazwyczaj przy mocnym przyspieszaniu, kiedy robi się to z wyczuciem nic się nie dzieje. Niestety zakupiłem ją z tą wadą, o której nie zostałem poinformowany. Ja używałem jej tylko do jazdy na co dzień i turystycznie. Oprócz tego obroty "falują" i przednie klocki hamulcowe są do wymiany. Na życzenie mogę dorzucić drugi komplet gaźników i oryginalny tłumik (który jest "wybebeszony"). Cena nie jest ostateczna, więc rozważę rozsądne propozycje. LWG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 W tym sezonie był na regulacji zaworów, oraz synchronizacji gaźników i mieszanki/.../Oprócz tego obroty "falują" Skoro jest po wspomnianych przez Ciebie regulacjach, to co jest powodem "falowania" ? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Skoro jest po wspomnianych przez Ciebie regulacjach, to co jest powodem "falowania" ? Prawdopodobnie gaźniki trzeba regenerować. Mam 2 komplety i na obydwóch jest podobnie, z tym że na tych które są założone trochę lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Odświeżam tematPoprzedni link jest nieaktualny. http://www.autogielda.pl/motocykle_motocykle_honda,honda_cbr_600f,II1J4WLR.htmlTo ogłoszenie jest aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba13 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 No ale to mocowanie tłumika mogłeś jakoś zrobić , a nie tak perfidnie drutem :) Cytuj Junak dla każdego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 No ale to mocowanie tłumika mogłeś jakoś zrobić , a nie tak perfidnie drutem :) Miało być "to tylko na razie", a wyszło jak zawsze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Niestety miałem niedawno niegroźnego "dzwona". Zniszczone zostały owiewki z lewej strony oraz tylny kierunkowskaz, po za tym nic więcej nie zostało uszkodzone. http://otomoto.pl/index.php?sect=edit&request_server=otomoto.pl aktualne ogłoszenie. Cena 2100 do rozsądnej negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi