pyotrek76 Posted October 7, 2011 Share Posted October 7, 2011 Czołem, Czy ktoś może polecić jakieś fajne sakiewki do VN900 Custom? Jest tego towaru strasznie dużo i powiem szczerze - ciężko mi się zdecydować na coś konkretnego.Od razu zaznaczam: potrzebne mi będą raz-dwa razy w roku na wyjazd weekendowy solo. Nie potrzebuję dużych kufrów. Mają się zmieścić buty, para spodni, gatki, t-shirt, bluza, szczoteczka, pasta i kondon na deszcz. That's it.Jakieś sugestie? Dzięki i pozdr.Piotr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geni Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Do swojego Customa wziąłem sakwy firmy Evka, model Liberty zapinane na system klik fix. Nie są malutkie, ale takie mi były potrzebne. Mają generalnie sporo modeli, więc coś sobie dobierzesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marius Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Czołem, Czy ktoś może polecić jakieś fajne sakiewki do VN900 Custom? Jest tego towaru strasznie dużo i powiem szczerze - ciężko mi się zdecydować na coś konkretnego.Od razu zaznaczam: potrzebne mi będą raz-dwa razy w roku na wyjazd weekendowy solo. Nie potrzebuję dużych kufrów. Mają się zmieścić buty, para spodni, gatki, t-shirt, bluza, szczoteczka, pasta i kondon na deszcz. That's it.Jakieś sugestie? Dzięki i pozdr.PiotrA brałeś pod uwagę marynarski worek lub roller bag czy jakoś tak, zawieszony przez siedzenie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarss Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Fakt wybór akcesori skóżanych jest ogromny ,świetne rzeczy robi firma Palko w Waksmundzie,robili mi kufer na tył jestem bardzo zadowolony,polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomek30 Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 W zasadzie wydaje sie ze faktycznie ze tych zeczy jest malo do schowania , ale sam sie przejechalem ze lepiej wziac wieksze sakwy , tymbardziej ze zawsze mozesz je zdemontowac . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarss Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Tak ja w swoim mam dwa schowki boczne dosyć duże ,a kufer tylni mieśći dwa kaski spokojnie ,na wypad weekendowy można tam już wsadzić parę ciuchów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts