Gość szpuladrutu Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Jest ktoś na forum z opolskiego?? Na forum nikt nic nie pisze w dziale "opolskie" Totalna cisza. Naprawdę nikogo tutaj nie ma? A forumowa wyszukiwarka mi wyrzuca 14 stron osób z samego Opola po użytkowników na stronę. Ludzie!! POBUDKA!!A może ktoś na enduro śmiga w okolicach Opola?? Na razie po kilku dniach zwiedzania polnych ścieżek w kierunku Turawy spotkałem jedną osobę na quadzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 No jestem z łopolskiego :icon_razz: tylko ja mam do opola z 50 km , co do enduro to powoli zaczynam śmigać na crossie (tylko muszę odpalić :banghead: ). Nic nikt nie piszę bo nie ma z kim i o czym :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szpuladrutu Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 (edytowane) O czym to jest :icon_mrgreen: , jak już to właśnie nie ma z kim. Na razie jest nas dwóch.Przy okazji - co za crossa męczysz? Edytowane 7 Października 2011 przez szpuladrutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Suzuki Rm 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.w Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 EE to już fajny sprzęt. Ja na razie męczę 125 w 4T bo przez 5 lat nie jeździłem. Chociaż trochę pojeździłem i już mi mocy brakuje :banghead: . Trochę się na nim podszkolę i może w przyszłym roku dr350 sobie sprawię (jakoś od dziecka mi się marzyła :buttrock::icon_mrgreen: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Czemu jesteś pod dwoma nickami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.w Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Stary (znaczy nowy - szpuladrutu) idzie do likwidacji/zablokowania. Miałem konto założone w 2004 roku i admin mi je odblokował :buttrock: . Teraz piszę z mojego starego konta i tym samym pod starym nickiem a nowe będzie zlikwidowane. Wszystko zgodnie z prawem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Nie znasz w opolu jakiś elektroników ? co by ustawili zapłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.w Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Niestety nie pomogę. Jest kilka serwisów - m.in. motogaraż na oleskiej - ale nie powiem jak tam z jakością bo nigdy nic u nich nie robiłem.http://lukash.exmedio.pl/motogaraz/kontakt.htmzadzwoń do serwisu - powinni pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Kowalczyk Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 :buttrock: siema OPOLE ! kiedy u nas jakieś zakończenie sezonu ? pozdrawiam Misza :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.w Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Ja tam nie robię zakończenia bo w sumie na kostce po śniegu daje radę śmigać :buttrock: Mały remont się szykuje, ale to dwa - trzy dni i będzie dalej można śmigać :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Tobik z rejonu Wołczyn się melduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Tobiku czemu się nie pochwaliłeś iksiksem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 A jakoś tak nie było okazji. Muszę go wyserwisować przed następnym sezonem. I marzę o kufrach. Idzie jak ruski przeciąg :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi