Gaju Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Witam serdecznie. Dzisiejszej nocy tj. 03.10.2011 w Zielonej Górze skradziono motocykl Yamaha R6 z 2006 roku w charakterystycznym czarno czerwonym malowaniu z wyszywanym skórzanym siedzeniem. Ktokolwiek miałby jakiekolwiek informację proszę o kontakt. ewentualnie pod nr tel 669840012 Krzysiek. Pozdrawiam. FOTKA MOTOCYKLA W ZAŁĄCZNIKU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Cholera, co za plaga w tym sezonie. Współczuję, oby wróciła do właściciela.A wolno wiedzieć skąd ją podprowadzili? Z parkingu strzeżonego/podziemnego? Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaju Opublikowano 3 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Ukradli mi ją z garażu na osiedlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek508 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Patologia kupisz lepszy motocykl to Ci ukradną :/ masakra oby się znalazła Cytuj Motorynka -> Komar jajcun ->WSK 125 x3 -> ETZ 150 -> ETZ 250 -> GS500 -> FZR600/SC33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 To mendy....policja wczoraj w Zielonej była mocno zajęta zamieszkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Dałbyś więcej fotek + opis cech charakterystycznych (nietypowe naklejki, części akcesoryjne, itp.). Kanapę już pewnie oryginalną ma..., a jak nie to luknij na alledrogo ile takowych na sprzedaż jest. Twoja też się tam pewnie za jakiś czas pojawi... Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 To ja się pytam gdzie teraz trzymać motocykl, aby go nikt nie ukradł? W Banku Rezerw Federalnych chyba. Jutro jadę na giełdę to popatrzę za tym motocyklem. Studiuje w ZG to też się porozglądam. Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaju Opublikowano 7 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 To ja się pytam gdzie teraz trzymać motocykl, aby go nikt nie ukradł? W Banku Rezerw Federalnych chyba. Jutro jadę na giełdę to popatrzę za tym motocyklem. Studiuje w ZG to też się porozglądam.Dzięki wielkie REXAR będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Przykro mi to pisac ale moim zdaniem jest juz rozkrecona i sprzedawana na czesci lub cala pojechala do Rosji :( WspolczujeMiales AC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaju Opublikowano 7 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 No niestety nie miałem AC więc jestem około 19000 w plecy. Szkoda gadać. Też mam takie odczucie, że już kanibalizm został uruchomiony w moim motorku i jej części już gdzieś śmigają. Ale jednak jakąś tam nadzieje na odnalezienie mam. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proboszcz Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 będe zwracał uwagę na Poznaniu ale sezon juz zakończony... Cytuj "Motór nie umiera nigdy, motór jest wieczny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi